Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Παναγιώτης Μίχαλος: Ολοκληρώθηκε η 3η επιχειρηματική αποστολή στο Κατάρ
[MonoNews]: Παναγιώτης Μίχαλος: Ολοκληρώθηκε η 3η επιχειρηματική αποστολή στο Κατάρ

[MonoNews]: Παναγιώτης Μίχαλος: Ολοκληρώθηκε η 3η επιχειρηματική αποστολή στο Κατάρ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ελληνική επιχειρηματική αποστολή που πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα του Κατάρ με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιώργου Κατρούγκαλου. Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Κατάρ σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κατάρ και την υποστήριξη των Υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Κατάρ διοργάνωσε το “Επιχειρηματικό και Επενδυτικό Φόρουμ Ελλάδας – Κατάρ”, καθώς και επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και καταρινών εταιρειών στο Four Seasons Hotel Doha.

Στους συνέδρους απευθύνθηκε με ομιλία του ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, καθώς και ο Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Κατάρ, Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al Thani.

Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας – Κατάρ κ. Παναγιώτης Μίχαλος, καθώς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κατάρ, Sheikh Khalifa bin Jassim bin Mohammed Al Thani.

Παρουσιάσεις έκαναν ο κ. Ριχάρδος Λαμπίρης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Γιώργος Ζησιμάτος, μέλος δ.σ. Enterprise Greece και ο κ. Πάρης Καλλιτσάντσης, μέλος δ.σ. – Middle East Area Manager – ΑΚΤΩΡ ΑΕ.

To Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας του Κατάρ έκανε παρουσίαση του “επιχειρείν” στο Κατάρ και των προοπτικών της καταρινής οικονομίας καθώς και των δυνατοτήτων που υπάρχουν για διμερείς συνεργασίες.

Παρέστησαν ακόμη τέσσερα μέλη του δ.σ. του Επιμελητηρίου Κατάρ, καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Εμπορίου & Βιομηχανίας, του Qatar Investment Authority και του Qatar Financial Center.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!