Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος θα καλύψει την ΑΜΚ των 20 εκ. ευρώ – Τι ισχύει με τον Ταϊλανδό
[MonoNews]: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος θα καλύψει την ΑΜΚ των 20 εκ. ευρώ – Τι ισχύει με τον Ταϊλανδό

[MonoNews]: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος θα καλύψει την ΑΜΚ των 20 εκ. ευρώ – Τι ισχύει με τον Ταϊλανδό

Γιάννης Αλαφούζος. Μέτοχος Kyklades Maritime

Την κάλυψη της ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον ίδιο ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση Γιάννης Αλαφούζος, καθώς ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν προτίθεται να επενδύσει μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Όπως αναφέρει θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον Γιάννη Αλαφούζο και αφού συμφώνησαν για τις κινήσεις τους, αναχώρησε την Πέμπτη (5/7). Ο Ταϊλανδός θα επιστρέψει στις 18 Ιουλίου ενώ θα έχει άλλη μία συνάντηση με τον κ. Αλαφούζο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του τη μετάβαση στη νέα εποχή, υπογραμμίζει πως έχει δαπανήσει πάνω από 50 εκατ. ευρώ από την προσωπική του περιουσία για τον Παναθηναϊκό και τονίζει στους επικριτές του πως η αλήθεια θα απαντά πάντα σε όσους ασκούν κριτική χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώνονται τα εξής:

Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κκ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!