Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: ΟΤΕ: Γιατί η JP Morgan δίνει περιθώρια ανόδου 27% για τη μετοχή
[MonoNews]: ΟΤΕ: Γιατί η JP Morgan δίνει περιθώρια ανόδου 27% για τη μετοχή

[MonoNews]: ΟΤΕ: Γιατί η JP Morgan δίνει περιθώρια ανόδου 27% για τη μετοχή

Σημαντικά περιθώρια ανόδου και σύσταση overweight δίνει για τη μετοχή του ΟΤΕ η JP Morgan. Οι αναλυτές του διεθνούς οίκου αναφέρουν σε ανάλυση τους ότι ο οργανισμός θα εμφανίσει στο τρίτο τρίμηνο του έτους αυξημένα κέρδη σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, που θα ανέλθουν στα 41 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, προβλέπουν ότι τα κέρδη EBITDA θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με αυτά του δευτέρου τριμήνου του 2016 και θα διαμορφωθούν στα 304 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξει έκτακτη δαπάνη 34 εκατ. ευρώ λόγω της εθελουσίας εξόδου.

Η JP Morgan δίνει για τη μετοχή του ΟΤΕ τιμή στόχο στα 10 ευρώ ενώ λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης της 17ης Οκτωβρίου, διαπραγματεύονταν στα 7,85 ευρώ.

Σύμφωνα με το διεθνή οίκο αξιολόγησης, ο ΟΤΕ θα εμφανίσει ελεύθερες ταμειακές ροές 500 εκατ. ευρώ το κατά το τρέχον έτος. Στο τρίτο τρίμηνο του έτους αναμένεται να εμφανίσει δυνατές επιδόσεις στη σταθερή και στην κινητή τηλεφωνία στην ελληνική αγορά.

Σημειώνεται ότι ο ΟΤΕ θα δημοσιεύσει τα οικονομικά αποτελέσματα γ’ τριμήνου 2016 την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!