Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Όταν ο Τσίπρας, ακυρώνει αδίστακτα τον Τσακαλώτο…
[MonoNews]: Όταν ο Τσίπρας, ακυρώνει αδίστακτα τον Τσακαλώτο…

[MonoNews]: Όταν ο Τσίπρας, ακυρώνει αδίστακτα τον Τσακαλώτο…

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος: θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εμποδίσει την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και παράλληλα να διατηρηθεί ο ίδιος ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εντός του πολιτικού παιχνιδιού. Όχι μέρισμα θα μοιράσει, όχι όλα τα κακά της χώρας θα τα ρίξει πάνω στους ώμους της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη, αλλά ακόμα και στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα πάει να καταπίνει σπαθιά. Αρκεί να μην βγει εκτός κάδρου μετά τις επόμενες εκλογές.

Η χθεσινή διανομή του κοινωνικού μερίσματος, ήταν μια κίνηση που θα έπρεπε να την αναμένουν οι πολιτικοί αντίπαλοι του πρωθυπουργού. Το έκανε πέρυσι, σχεδόν πειρατικά, όταν τα πράγματα γι αυτόν ήταν πολύ χειρότερα, όταν δηλαδή δεν είχε πείσει τους πιστωτές της χώρας ότι θα εκτελεί πρόθυμα, αδιαμαρτύρητα, ανελέητα κάθε οριζόντια περικοπή που είναι απαραίτητη ώστε να προχωρούν οι αξιολογήσεις και ο ίδιος να μπορέσει να δείχνει στα προεκλογικά μπαλκόνια του 2018 το χαρτί που «βγάζει» την Ελλάδα από τα μνημόνια.

Κι αν το έκανε πέρυσι, υπό τις τότε συνθήκες, είναι εύλογο ότι θα το έκανε και φέτος, που οι σχέσεις του με τους δανειστές έχουν τουλάχιστον εξομαλυνθεί και η λογιστική καταγραφή της πορείας της οικονομίας, του δίνει μεγαλύτερα περιθώρια από το 2016.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!