Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Η ώρα των εισαγγελέων για το σκάνδαλο των Folli Follie
[MonoNews]: Η ώρα των εισαγγελέων για το σκάνδαλο των Folli Follie

[MonoNews]: Η ώρα των εισαγγελέων για το σκάνδαλο των Folli Follie

Τζωρτζης Κουτσολιούτσος. CEO FF Group

Πλησιάζει η ώρα των εισαγγελέων για τη σκανδαλώδη απόφαση των Folli Follie που εχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Καλά πληρoφορημένες πηγές αναφέρουν ότι την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να υπάρξει δικαστική παρέμβαση για όλο το «πλέγμα των Folli Follie», όπως χαρακτηριστικα αναφέρεται. Οι εξελίξεις από το μέτωπο της Δικαιοσύνης αυτή τη φορά, θα αφορούν όχι μόνο τη εμπλοκή της ίδιας της εταιρείας, αλλά θα διερευνηθούν παράλληλα και όλα όσα σχετίζονται με τους χειρισμούς που έχουν γίνει από την πλευρά της Επιτροπής Κεφαλαιογαράς, αλλά και του Χρηματιστηρίου.

Οι διαθέσιμες πηγές πληροφόρησης αναφέρουν ότι ήδη οι εισαγγελείς έχουν γίνει δέκτες σοβαρών καταγγελιών, όχι μόνο από πλευράς επενδυτών, αλλά και άλλων προσώπων που έχουν συγκεκριμένο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Οι δικαστικές παρεμβάσεις θα προηγηθούν των όποιων κινήσεων σκοπεύει να κάνει η Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς, η οποία χρειάζεται χρόνο, προκειμένου να «δέσει» τις τυχόν ποινικές ευθύνες που προκύπτουν για το ζήτημα των Folli Follie.

Όλα αυτά έρχονται σε μία στιγμή κατά την οποία διαχέεται στην αγορά η αίσθηση ότι λείπουν λεφτά από το ταμείο των Folli Follie. Η ίδια η εταιρεία δήλωσε αδυναμία να παραθέσει προς τις εποπτικές αρχές τα στοιχεία που αφορούν τα ταμειακά της διαθέσιμα. Κατά συνέπεια, γιγαντώνονται οι φήμες που θέλουν να υπάρχουν λιγότερα από 100 εκατ. , όταν τα Folli Follie έχουν ανακοινώσει στις οικονομικές τους καταστάσεις ότι διαθέτουν 446,3 εκατ. ταμειακά διαθέσιμα σε τράπεζες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!