Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Όλοι θέλουν (την πολυεθνική) Fraport: Χιλιάδες αιτήσεις για προσλήψεις. Το μεγάλο μυστικό
[MonoNews]: Όλοι θέλουν (την πολυεθνική) Fraport: Χιλιάδες αιτήσεις για προσλήψεις. Το μεγάλο μυστικό

[MonoNews]: Όλοι θέλουν (την πολυεθνική) Fraport: Χιλιάδες αιτήσεις για προσλήψεις. Το μεγάλο μυστικό

Κάποτε το όνειρο (σχεδόν) κάθε Έλληνα ήταν να διοριστεί στο Δημόσιο. Αυτά στην εποχή των παχιών αγελάδων βέβαια, όταν ο διορισμός συνοδευόταν, πέρα από τη μονιμότητα, με έναν ελκυστικό – και σε πολλές περιπτώσεις αδικαιολόγητα γενναιόδωρο- μισθό και ενδεχομένως μία πολύ βολική πρόωρη σύνταξη.

Τώρα όμως οι εποχές έχουν αλλάξει. Και μάλιστα σε μία τουλάχιστον περίπτωση έχουν αλλάξει τόσο πολύ, που δημόσιοι υπάλληλοι είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα πόστα τους για μία θέση στον ιδιωτικό τομέα! Όχι όμως σε όποια κι όποια εταιρεία…

Ο λόγος για τη Fraport Greece, την εταιρεία που θα αναλάβει τη λειτουργία 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας, με μεγαλόπνοα σχέδια για την αναβάθμισή τους και την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης σε αυτά. Όπως γράφαμε ήδη από το καλοκαίρι στο mononews.gr , η Fraport Greece θα προσλάβει αποκλειστικά Έλληνες στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της στα περιφερειακά αεροδρόμια, και το ενδιαφέρον από υποψήφιους εργαζομένους είναι πραγματικά εξωφρενικό! Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ η εταιρεία έχει προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει σε περίπου 550 προσλήψεις (μέχρι τώρα έχουν γίνει γύρω στις 70 προσλήψεις, κατά κύριο λόγο για τη στελέχωση των γραφείων της στην Αθήνα), τα βιογραφικά που έχει λάβει μετριούνται σε αρκετές χιλιάδες!

Ενδεικτικό είναι δε ότι είναι πολλά τα (σε πολλές περιπτώσεις διευθυντικά) στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που είτε έχουν ήδη παραιτηθεί από τις θέσεις τους, είτε πρόκειται να το κάνουν, προκειμένου να αναλάβουν πόστο στην Fraport Greece.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!