Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Όλη η αλήθεια για τον αποκλεισμό του ΣΚΑΙ από τον Χρήστο Σπίρτζη
[MonoNews]: Όλη η αλήθεια για τον αποκλεισμό του ΣΚΑΙ από τον Χρήστο Σπίρτζη

[MonoNews]: Όλη η αλήθεια για τον αποκλεισμό του ΣΚΑΙ από τον Χρήστο Σπίρτζη

Με λογικές άλλων εποχών που δεν έχουν κανένα νόημα την εποχή του ηλεκτρονικού τύπου κινείται ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Χθες με ανάρτησή του στο Facebook o δημοσιογράφος του Σκάι, Αχιλλέας Τόπας, ο οποίος αποκλείστηκε από την ενημέρωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αν και διαπιστευμένος συντάκτης του τηλεοπτικού Σταθμού Σκάι, με απόφαση του Χρήστου Σπίρτζη, αποκαλύπτει βήμα βήμα τι προηγήθηκε και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση με την οποία επιχειρήθηκε η διάψευση της καταγγελίας του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Αχιλλέας Τόπας «Λίγο μετά τις 18.00 με κάλεσε η επικεφαλής του γραφείου τύπου του υπουργείου υποδομών Ντίνα Καράτζιου και μου ανέφερε πως με εντολή του κου Σπίρτζη δε θα λαμβάνω εφεξής ενημέρωση για τα πεπραγμένα του υπουργείου».

«Όταν τη ρώτησα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό» συνεχίζει «δεν μου απάντησε ουσιαστικά, μου είπε πως έχει αυτή την εντολή από τον Χρήστο Σπίρτζη.

Αμέσως μετά η κα Καράτζιου κάλεσε τα γραφεία τύπου τουλάχιστον 2 ΔΕΚΟ που εποπτεύονται από το υπουργείο και τους ζήτησε να σταματήσουν να με ενημερώνουν με εντολή του υπουργού».

«Ενημέρωσα, όπως όφειλα τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ προφορικά και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με επιστολή» προσθέτει ο δημοσιογράφος του Σκάι σημειώνοντας ότι «Όταν η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κάλεσε την κα Καράτζιου και της ζήτησε εξηγήσεις, εκείνη της απάντησε πως ο υπουργός έδωσε εντολή να μην ενημερωθώ μόνο για τη μετεγκατάσταση της ΥΠΑ από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού».

Και καταλήγει λέγοντας ότι τα συμπεράσματα από την ανακοίνωση του υπουργείου με την οποία επιχειρήθηκε η διάψευση τις καταγγελίας είναι εύκολο να βγουν αφού αντί να δοθεί μια σαφή απάντηση γίνεται λόγος για fake news και επίθεση τόσο κατά του δημοσιογράφου όσο και κατά του τηλεοπτικού σταθμού Σκαι με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!