Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Νίκος Παππάς: Εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός γυρίζουμε στα κανάλια χωρίς άδεια (video)
[MonoNews]: Νίκος Παππάς: Εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός γυρίζουμε στα κανάλια χωρίς άδεια (video)

[MonoNews]: Νίκος Παππάς: Εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός γυρίζουμε στα κανάλια χωρίς άδεια (video)

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης, μετά την απόφαση του ΣτΕ για το σύννομο των προσφυγών των τηλεοπτικών καναλιών, ήρθε δια στόματος του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππάς. Μιλώντας στην ΕΡΤ, o υπουργός άφησε αιχμές για επηρεασμό δικαστών από επιχειρηματικά συμφέροντα και για ακόμα μια φορά επιτέθηκε στους καναλάρχες, λέγοντας ότι τα δελτία ειδήσεων των σταθμών τους δεν έχουν αντικείμενο την ενημέρωση αλλά την υπεράσπιση των συμφερόντων τους. Όσο για τη συνταγματικότητα ή μη του επίμαχου νόμου του σημείωσε με νόημα πως “αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, θα γυρίσουμε στο καθεστώς με μη αδειοδοτημένα κανάλια”.

«Δέχονται πιέσεις οι δικαστές από επιχειρηματικά συμφέροντα; Είναι προφανές ότι υπάρχουν αυτά τα συμφέροντα. Τα δελτία ειδήσεων δεν ασχολούνται με την ενημέρωση των πολιτών, αλλά με την υπεράσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών», τόνισε ο κ. Παππάς, και χαρακτήρισε ουραγό αυτών των συμφερόντων τη ΝΔ. «Η ΝΔ έχει εγκλωβιστεί στη παγίδα της απόφαση να μην συμμετάσχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Θα ήταν καλό για τη δημοκρατία μας να προσαρμοστεί στη πραγματικότητα»

“Το πρόβλημα με την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ότι εμφανίζεται ουραγός αυτών των συμφερόντων”, πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!