Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Φαμάρ ο Ian Muir
[MonoNews]: Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Φαμάρ ο Ian Muir

[MonoNews]: Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Φαμάρ ο Ian Muir

Νέος διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε το πηδάλιο της φαρμακευτικής εταιρείας Famar, πάλαι ποτέ συμφερόντων της οικογένειας Μαρινόπουλου, η οποία έχει περάσει πλέον στον έλεγχο των τραπεζών.

Όπως ανακοινώθηκε, διευθύνων σύμβουλος της Famar αναλαμβάνει επίσημα από 20 Νοεμβρίου ο Ian Muir.

Ο κ. Muir, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία, ήταν μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της Aesica Pharmaceutical και Πρόεδρος της Catalent Pharma παγκοσμίως. Πριν από αυτό, κατείχε υψηλές θέσεις στο Cardinal Health EU και στο Swindon Site.

O John Davison, Πρόεδρος της Famar, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Ian στην Famar. Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάκαμψη της εταιρείας, ενώ πρόκειται να ηγηθεί την ανάπτυξη του νέου επιχειρηματικού σχεδίου, το οποίο εστιάζει στην ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας. H εμπειρία του Ian έχει αποδειχθεί καταλυτική για την ανάπτυξη εταιρειών, καθώς διαθέτει σημαντικές γνώσεις σε καίριους τομείς, όπως της εμπορικής ηγεσίας και των αδειοδοτήσεων, της λειτουργίας των επιχειρήσεων, καθώς και της ανάπτυξης προϊόντων. Οι ηγετικές του ικανότητες θα συμβάλλουν στην σταθερότητα της εταιρίας, καθώς και στην επιπλέον τεχνογνωσία των ανώτατων στελεχών της, που ήδη κατέχουν απαράμιλλη εμπειρία στον κλάδο».

Ο Ian θα υποστηριχθεί από τους Friedrich Sernetz και Markus Hölzl, που κατείχαν παράλληλα από τον Αύγουστο την θέση του προσωρινού Διευθύνοντος Συμβούλου, και οι οποίοι θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως CFO και CCO, αντίστοιχα. Ο Markus έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, ενώ εκτελούσε μέχρι πρότινος καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή στον Όμιλο Klockner Pentaplast.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!