Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Νέο μεγάλο βήμα για τη «Μέγα Γύρος»: Πώς σκοπεύει να κατακτήσει την Ευρώπη
[MonoNews]: Νέο μεγάλο βήμα για τη «Μέγα Γύρος»: Πώς σκοπεύει να κατακτήσει την Ευρώπη

[MonoNews]: Νέο μεγάλο βήμα για τη «Μέγα Γύρος»: Πώς σκοπεύει να κατακτήσει την Ευρώπη

????????????????????????????????????

Μια ακόμη καινοτομία στην αγορά του γύρου φέρνει η Μέγα Γύρος, με την φιλοδοξία να τονώσει την ανάπτυξή της. Η εταιρεία των Γιώργου Νίκα και Νίκου Λούστα, η οποία κάνει θραύση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ετοιμάζεται να λανσάρει προψημένο γύρο έτοιμο προς κατανάλωση. Ο κ. Νίκος Λούστας μιλώντας στο mononews.gr στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Χρηματιστήριο Αθηνών δεν έκρυψε ότι «ποντάρει» πολλά στο νέο προϊόν και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια.

«Η νέα επένδυση είναι πρωτοποριακή και καινοτόμος και θα μας δώσει πολύ καλύτερες πωλήσεις τα επόμενα χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το νέο προϊόν θα παράγεται στη μονάδα της εταιρείας στον Ασπρόπυργο και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στα ράφια των σούπερ μάρκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προς το παρόν, δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ καθώς το αμερικάνικο υπουργείο γεωργίας έχει απαγορεύσει τις εισαγωγές επεξεργασμένου κρέατος από την Ευρώπη.

Αυτήν τη στιγμή, όπως λέει ο κ. Λούστας, είναι σε εξέλιξη ένας άτυπος εμπορικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται να εισαχθεί ευρωπαϊκό κρέας στην αμερικάνικη αγορά, και αντίστοιχα δεν εισάγεται αμερικάνικο κρέας στην ευρωπαϊκή.

Εάν ωστόσο το εγχείρημα πετύχει σε Ελλάδα και Ευρώπη, η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία δεύτερου εργοστασίου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, που θα εστιάσει στην παραγωγή προψημένου γύρου για την τοπική αγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!