Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Νέα εποχή για την Παπουτσάνης – Οι συνεργασίες και τα νέα προϊόντα
[MonoNews]: Νέα εποχή για την Παπουτσάνης – Οι συνεργασίες και τα νέα προϊόντα

[MonoNews]: Νέα εποχή για την Παπουτσάνης – Οι συνεργασίες και τα νέα προϊόντα

Με αισιοδοξία σχεδιάζει το μέλλον της η «Παπουτσάνης», η οποία συνεχίζει να καταγράφει συνεχόμενη άνοδο με τα προϊόντα της να βρίσκονται ανάμεσα στα πρώτα στην ελληνική αγορά ενώ παράλληλα το brand ανεβαίνει και στη διεθνή σκηνή.

Η εταιρεία που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού το 2010, κατάφερε να κάνει το μεγάλο comeback με τη νέα διοίκηση του Μενέλαου Τασόπουλου να τρέχει με αμείωτους ρυθμούς οδηγώντας την Παπουτσάνης σε ρυθμούς ανάπτυξης. ήταν ένα βήμα πριν από τη χρεωκοπία το 2010 και μετά από οκτώ χρόνια είναι σε θέση να σχεδιάζει το μέλλον της, καθώς τα προϊόντα της φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της εγχώριας αγοράς και με έντονη παρουσία στη διεθνή σκηνή.

Μιλώντας χθες στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών ο κ. Τασόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο φετινός κύκλος εργασιών της εταιρείας θα καταγράψει αύξηση μεγαλύτερη του 15% ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και βελτίωση της κερδοφορίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης κ. Μενέλαος Τασόπουλος σημείωσε πως τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει η εταιρεία κατά το παρελθόν έχουν ξεπεραστεί (+10% η μέση ετήσια αύξηση πωλήσεων από το 2010 έως το 2017), με την Παπουτσάνης να έχει επιστρέψει στα κέρδη από πέρυσι και ήδη οι φετινές προοπτικές να διαγράφονται καλύτερες.

«Έχουμε έναν τακτοποιημένο ισολογισμό, οι επενδύσεις μας έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί (ίσως γίνουν κάποιες εφ’ όσον αυτό απαιτηθεί από νέες συνεργασίες) και ο δείκτης του καθαρού δανεισμού προς το EBITDA υποχωρεί» ανέφερε ο κ. Τασόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!