Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Μπακογιάννης: Ο κόσμος κουράστηκε από τα μεγάλα λόγια. Θέλει κάποιον να κάνει τη δουλειά
[MonoNews]: Μπακογιάννης: Ο κόσμος κουράστηκε από τα μεγάλα λόγια. Θέλει κάποιον να κάνει τη δουλειά

[MonoNews]: Μπακογιάννης: Ο κόσμος κουράστηκε από τα μεγάλα λόγια. Θέλει κάποιον να κάνει τη δουλειά

«Προτίθεμαι να ασχοληθώ πρώτα απ’ όλα με τη λάντζα. Με όλα εκείνα τα μικρά τα οποία είναι στην πραγματικότητα η δουλειά του δημάρχου και κάνουν τα μεγάλα. Και που τελικώς είναι και τα απολύτως ζητούμενα για τους δημότες. Καθαριότητα-πράσινο-φως-δημόσιος χώρος».

Το μήνυμα αυτό στέλνει με συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής» και το δημοσιογράφο Σπύρο Μουρελάτο ο Κώστας Μπακογιάννης εξηγώντας ταυτόχρονα: «Αυτό δεν σημαίνει ότι θ’ αφήσουμε στην άκρη τα υπόλοιπα. Αλλά νομίζω ότι έχει κουραστεί ο κόσμος από τα πολλά μεγάλα λόγια και τα φαραωνικά σχέδια. Κάποιος να σκύψει να κάνει τη δουλειά είναι ο στόχος. Χωρίς πολλά πολλά. Γι αυτό και το πρόγραμμά μας είναι τόσο συγκεκριμένο και κοστολογημένο και ενδεχομένως λίγο κουραστικό στο να το διαβάζει κανείς. Διότι θέλουμε την επόμενη μέρα, αν μας εμπιστευτούν οι πολίτες, να είμαστε έτοιμοι. Δεν πιστεύω ότι δικαιούμαστε περίοδο χάριτος, ούτε ότι η Αθήνα έχει αυτή την πολυτέλεια. Οφείλουμε, αν μας δοθεί η δυνατότητα, να σηκώσουμε άμεσα τα μανίκια για να κάνουμε τη δουλειά μας αποτελεσματικά και ουσιαστικά».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα της ανομίας που πλήττει κυρίως το κέντρο της πόλης ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Η πόλη μας πρέπει να γίνει ασφαλής για όλους μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!