Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Mondelēz: Kορυφαία επιλογή απασχόλησης για τους νέους στην Ελλάδα (pic)
[MonoNews]: Mondelēz: Kορυφαία επιλογή απασχόλησης για τους νέους στην Ελλάδα (pic)

[MonoNews]: Mondelēz: Kορυφαία επιλογή απασχόλησης για τους νέους στην Ελλάδα (pic)

HMondelēz έλαβε τη 2η θέση στη συνολική κατάταξη όλων των επιχειρήσεων, σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ως κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση, ύστερα από άνοδο τριών θέσεων σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα. Παράλληλα, αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά στην κορυφαία θέση στον τομέα των προϊόντων ταχείας κατανάλωσης (FMCG).

Η σημαντική αυτή διάκριση προέκυψε μέσα από την έρευνα του Kariera.gr, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού
Πανεπιστημίου Αθηνών. Βασισμένη σε ένα ευρύ δείγμα συμμετεχόντων απ΄όλη την Ελλάδα, η έρευνα αναλύει τις στάσεις που έχουν οι νέοι στη χώρα ως προς την καριέρα τους και τι είναι σημαντικό γι’ αυτούς όταν σχεδιάζουν και προγραμματίζουν την εργασιακή τους ζωή. Στην έρευνα συμμετείχαν κυρίως μέλη της Γενιάς Υ, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1980-2000, καθώς και νέοι της Γενιάς Ζ (γεννημένοι από το 2000 και μετά).

Η Γενιά Υ ή Millennials είναι σήμερα η μεγαλύτερη αριθμητικά γενιά στον κόσμο. Η Mondelēz έμπρακτα στηρίζει και ενισχύει τη συνεργασία της με τους νέους, μέσα από μια σειρά ενεργειών, που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της εταιρείας σε ημέρες καριέρας και εκπαιδευτικές ημερίδες Πανεπιστημίων, προγράμματα πρακτικής απασχόλησης (internships) και πρακτικές συμβουλές προετοιμασίας και καθοδήγησης (coaching / mentoring) σε νέους αποφοίτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!