Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Μυτιληναίος: Κατατάχθηκε Sustainability Leader για το 2017
[MonoNews]: Μυτιληναίος: Κατατάχθηκε Sustainability Leader για το 2017

[MonoNews]: Μυτιληναίος: Κατατάχθηκε Sustainability Leader για το 2017

Ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, επικεφαλής του ομώνυμου ομίλου

Διάκριση σημείωσε η Μυτιληναίος φτάνοντας στο ανώτατο επίπεδο της κλίμακας Sustainability Performance Directory, του Επιχειρηματικού Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η εταιρεία κατέκτησε από κοινού με 6 εταιρείες, ανάμεσα σε 50, τον τίτλο του «Sustainability Leader» για το 2017.

Η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει την προσήλωση της εταιρείας στη βιώσιμη ανάπτυξη, την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Όπως σημειώνει η Μυτιληναίος στην σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε, η εταιρεία αντιλαμβάνεται τη δέσμευση της στη Βιώσιμη Ανάπτυξη πρωτίστως ως μία διαδικασία συνεχούς μάθησης και αυτο-βελτίωσης, η οποία ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της, διαμορφώνοντας παράλληλα τις προϋποθέσεις να δημιουργεί αξία προς όλες τις ομάδες των Κοινωνικών της Εταίρων. Μέρος αυτής της διαδικασίας αποτελεί η προσαρμογή της στρατηγικής της εταιρείας στους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, αλλά και η συμμετοχή της σε σχετικές εθνικές και διεθνείς πρωτοβουλίες, όπως είναι έμπρακτη στήριξη και συμμετοχή της στον Ελληνικό Κώδικα Βιωσιμότητας.

H κατάταξη της Μυτιληναίος στην ομάδα των “The Most Sustainable companies in Greece”, αποτελεί μία στιβαρή απόδειξη ότι η εταιρεία βρίσκεται, μετά από 10 χρόνια συστηματικής προσπάθειας, στην σωστή κατεύθυνση, αλλά κυρίως ένα έναυσμα για το μέλλον ώστε να κινηθεί, με ανανεωμένη διακυβέρνηση και νέα λειτουργική δομή, με περισσότερη μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, για την προώθηση βιώσιμων πρακτικών σε όλα τα στάδια της αλυσίδας αξίας της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!