Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Γ. Μηλιός, η μεγάλη επιστροφή: Από τις σφοδρές καταγγελίες στο μισθό των 2.500 του Φεστιβάλ Αθηνών
[MonoNews]: Γ. Μηλιός, η μεγάλη επιστροφή: Από τις σφοδρές καταγγελίες στο μισθό των 2.500 του Φεστιβάλ Αθηνών

[MonoNews]: Γ. Μηλιός, η μεγάλη επιστροφή: Από τις σφοδρές καταγγελίες στο μισθό των 2.500 του Φεστιβάλ Αθηνών

Έναν παλιό φίλο που μετατράπηκε αργότερα σε σφοδρό πολέμιο επέλεξε η Κυβέρνηση για την θέση του Προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μηλιό, τον βασικό συγγραφέα του περίφημου “Προγράμματος Θεσσαλονίκης” του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε στραφεί ανοιχτά εναντίον του κόμματος μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, διαφωνώντας με την διαπραγμάτευση. Τώρα όμως επιστρέφει και μάλιστα σε μια θέση που προβλέπει μισθό που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2.500 ευρώ. 

Ο κ. Μηλιός, υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από το 2012 ως το 2015 διετέλεσε επικεφαλής του οικονομικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, θέση που εγκατέλειψε τον Μάρτιο του 2015 λόγω της διαφωνίας του με την πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα. Έκτοτε, είχε πολλές φορές καταγγείλει την πολιτική αυτή, ειδικά μετά την στροφή της Κυβέρνησης στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού του 2015.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού για τη νέα σύνθεση του Δ.Σ., ο κ. Μηλιός αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου. “Η απόφαση ορισμού νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν αναγκαία ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή, σταθερή και εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ προς όφελος όλων”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!