Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Η μεγάλη πρόκληση της Fraport: 4 ελληνικά αεροδρόμια στην πιο ντροπιαστική λίστα της Ευρώπης
[MonoNews]: Η μεγάλη πρόκληση της Fraport: 4 ελληνικά αεροδρόμια στην πιο ντροπιαστική λίστα της Ευρώπης

[MonoNews]: Η μεγάλη πρόκληση της Fraport: 4 ελληνικά αεροδρόμια στην πιο ντροπιαστική λίστα της Ευρώπης

Μία καθ’ όλα ντροπιαστική λίστα με τα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης για το 2016 περιλαμβάνει όχι ένα, όχι δύο αλλά τέσσερα ελληνικά αεροδρόμια, σε περιοχές μάλιστα αποτελούν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό. Ο κατήφορος βέβαια για τον ελληνικό τουρισμό, δε σταματά εκεί καθώς τρία από αυτά βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο site sleepinginairports.net , που ασχολείται από το 1996 με τις παροχές κ.λπ των αεροδρομίων ανά τον κόσμο (τονίζεται δε ότι οι ετήσιες λίστες του συγκεκριμένου site περιέχονται σε αναλύσεις έγκριτων δημοσιογραφικών μέσων, μεταξύ των οποίων το Time, USA Today, The New York Times κ.λπ) το αεροδρόμιο της Σαντορίνης κατακτά την κορυφή στην επαίσχυντη για τον ελληνικό τουρισμό λίστα με το Χειρότερο Αεροδρόμιο στην Ευρώπη βάσει της συνολική εμπειρίας των επισκεπτών και ψηφοφόρων για το 2016.

Η Fraport καλείται να τα αλλάξει όλα

Βέβαια, όλα αυτά αναμένεται να αλλάξουν καθώς η Fraport έχει εξαγοράσει ήδη 14 ελληνικά αεροδρόμια, τα οποία θα αναβαθμίσει και υπόσχεται να τα κάνει τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης. Μεταξύ αυτών και τα αεροδρόμια των Χανίων, της Σαντορίνης και της Ρόδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!