Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Μega Deal ΟΠΑΠ – Stoiximan.gr: Το παρασκήνιο και οι τελευταίες πληροφορίες-Γιατί πούλησε ο Μπόμπολας
[MonoNews]: Μega Deal ΟΠΑΠ – Stoiximan.gr: Το παρασκήνιο και οι τελευταίες πληροφορίες-Γιατί πούλησε ο Μπόμπολας

[MonoNews]: Μega Deal ΟΠΑΠ – Stoiximan.gr: Το παρασκήνιο και οι τελευταίες πληροφορίες-Γιατί πούλησε ο Μπόμπολας

Φώτης Μπόμπολας. Τέως επιχειρηματίας

Την ώρα που βρίσκεται σε διαβούλευση σχέδιο νόμου μέσω του οποίου θα τερματιστεί το σημερινό καθεστώς αδειοδότησης (αποκαλούμενο και ως «προσωρινό») μέσω των διατάξεων που προβλέπει ο Ν.4002/2011 ( αρ.50 παρ.12) και θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία αδειοδότησης, μια μεγάλη συμφωνία φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί.Ο ΟΠΑΠ προχωρά στην εξαγορά ποσοστού της Gambling Malta Ltd στην οποία ανήκει το «stoiximan.gr», καθώς και άλλοι ιστότοποι στοιχηματισμού, μέσω της θυγατρικής του Opap Investments. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και έχουν ολοκληρωθεί και αποτελεί θέμα χρόνου να πραγματοποιηθούν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η συναλλαγή, με βάση τις ίδιες πηγές, αφορά στην πώληση της συμμετοχής, ύψους περίπου 37%, που κατέχει στην Gambling Malta ο επιχειρηματίας κ. Φώτης Μπόμπολας, ο οποίος και αποχωρεί πλήρως. Είναι σαφές οτι ηταν η τελευταία επιχειρηματική δουλειά του κ. Μπόμπολα ο οποίος πλέον δεν θα έχει καμμια συμμετοχή σε εταιρία στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα όμως εχει ανοικτά δικαστικά μέτωπα τα οποία ουδείς γνωρίζει πώς θα τα αντιμετωπίσει.

Οι υπόλοιποι μέτοχοι δηλαδή ο Δημήτρης Μάρης και ο Γιώργος Δασκαλάκης διατηρούν τα ποσοστά τους. Είναι σαφές οτι οι δυο μέτοχοι συμφώνησαν να παραχωρηθεί το ποσοστό Μπόμπολα στην πλευρά του ΟΠΑΠ.

Οι νέοι μέτοχοι θα προχωρήσουν στην ίδρυση μια νέας κοινής εταιρικής οντότητας, πιθανόν με τη μορφή investment holding company, μέσω της οποίας θα περάσει ο πλήρης έλεγχος των δραστηριοτήτων της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!