Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Medtronic: Στην Αθήνα το πρώτο DIABETES.SHOP παγκοσμίως
[MonoNews]: Medtronic: Στην Αθήνα το πρώτο DIABETES.SHOP παγκοσμίως

[MonoNews]: Medtronic: Στην Αθήνα το πρώτο DIABETES.SHOP παγκοσμίως

Το κέντρο της Αθήνας επέλεξε Medtronic για να θέσει σε λειτουργία το πρώτο DIABETES.SHOP σε όλο τον κόσμο. Σκοπός της λειτουργίας του καταστήματος είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των ατόμων με διαβήτη και των οικείων τους στις λύσεις που παρέχει η τεχνολογία.

Το Medtronic DIABETES.SHOP στην Ελλάδα είναι η απάντηση στη λανθασμένη πληροφόρηση και τις προκαταλήψεις γύρω από το διαβήτη. Ενθαρρύνοντας τη συζήτηση και την επικοινωνία γύρω από τη νόσο, η Medtronic επιδιώκει να αλλάξει τη νοοτροπία και κάποιες από τις αντιλήψεις γύρω από το διαβήτη. Το κατάστημα φιλοδοξεί να λειτουργήσει σαν σημείο αναφοράς για τους ασθενείς, τις οικογένειες και τους οικείους τους, έτσι ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τη νόσο και να ζουν μια πλήρη και παραγωγική ζωή. Αυτός ο στόχος υπήρξε οδηγός για την επιλογή της τοποθεσίας και το σχεδιασμό του καταστήματος.

«Πρόκειται για μια σπουδαία καινοτομία και ένα μεγάλο βήμα στην Ελλάδα από τη Medtronic.», τόνισε χαρακτηριστικά ο Managing Director της Medtronic Ελλάς, κ. Δημήτρης Νίκας στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε με αφορμή τη λειτουργεία του DIABETES.SHOP. «Ταυτόχρονα, είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μας που η χώρα μας αποτελεί το πρώτο σημείο εφαρμογής αυτής της καινοτομίας παγκοσμίως. Πιστεύουμε πως η τεχνολογία αποτελεί το μέλλον για το διαβήτη και θέλουμε να προσφέρουμε στους ασθενείς περισσότερη γνώση και πρόσβαση στις θεραπείες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!