Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Μέχρι το… 494,9% έφτασαν οι «τρελές» αποδόσεις από το σορτάρισμα της μετοχής των Folli Follie
[MonoNews]: Μέχρι το… 494,9% έφτασαν οι «τρελές» αποδόσεις από το σορτάρισμα της μετοχής των Folli Follie

[MonoNews]: Μέχρι το… 494,9% έφτασαν οι «τρελές» αποδόσεις από το σορτάρισμα της μετοχής των Folli Follie

Τζωρτζης Κουτσολιούτσος. CEO FF Group

«Τρελές» αποδόσεις που ξεκινούν από το… 462,4% και φτάνουν μέχρι το 494,9% κατοχύρωσαν, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, όσοι σόρταραν τη μετοχή των Folli Follie . Οι αποδόσεις αυτές βγήκαν μέσα από τα προθεσμιακά συμβόλαια της ελληνικής αγοράς Παραγώγων, από παίκτες που πόνταραν στην πτώση της μετοχής της εισηγμένης εταιρίας, συμφερόντων της οικογένειας Κουτσολιούτσου , το όνομα της οποίας στα Ιταλικά σημαίνει «τρελή τρέλα». Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι για να συμβούν όλα αυτά χρειάστηκαν μόνο… τέσσερις έως δέκα συνεδριάσεις στο «ναό του χρήματος», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε ημερολογιακό διάστημα 7 έως 17 ημερών… Βέβαια, αν και οι αποδόσεις μοιάζουν ζυμωμένες με χρυσάφι, εν τούτοις τα πραγματικά κέρδη με… ποσοτικούς όρους και όχι με την ποσοστιαία δυναμική τους, δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλα. Διότι τουλάχιστον σε αυτό το εξαιρετικά σύντομο διάστημα, δεν έγιναν μεγάλες συναλλαγές στα προθεσμιακά συμβόλαια, ικανές να κάνουν πάμπλουτους όσους είχαν θέσεις Short στη μετοχή του FF Group.

Εξ αρχής φυσικά, εκείνος που συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων ήταν ο… μοναχικός λύκος Γκάμπριελ Γκρέγκο , του αμερικανικού κερδοσκοπικού Fund QCM , που μαζί με την έκθεση-ρουκέτα κατά της Folli , γνωστοποίησε ότι είχε σορτάρει τη μετοχή. Χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, μέσα από τις οποίες να μπορούν να υπολογιστούν τα κέρδη που έχει αποκομίσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!