Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 11 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Μάριος Ηλιόπουλος: Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση του Brillante Virtuoso
[MonoNews]: Μάριος Ηλιόπουλος: Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση του Brillante Virtuoso

[MonoNews]: Μάριος Ηλιόπουλος: Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση του Brillante Virtuoso

Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets

Την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας ενός μάρτυρα στην πολύκροτη δικαστική υπόθεση της πειρατικής επίθεσης στο δεξαμενόπλοιο «Brillante Virtuoso», συμφερόντων του εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου,αποφάσισε βρετανικό δικαστήριο, παρά τους φόβους του μάρτυρα για τη ζωή του.

Ο εν λόγω μάρτυρας είναι μέχρι σήμερα γνωστός με το ψευδώνυμο Theo Blake και ισχυριζόταν ότι η αποκάλυψη της ταυτότητάς του θα έθετε τη ζωή του ίδιου και της μητέρας του σε κίνδυνο, επικαλούμενος απειλές κατά άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση ότι “θα καταλήξουν στο χώμα”.

Επιπλέον, όπως γνωστοποιήθηκε στο δικαστήριο, τον περασμένο Ιανουάριο στην Ελλάδα έγιναν τηλεφωνήματα σε ένα σπίτι που γνώριζαν μόνο τα μέλη της οικογένειας του Theo Blake και ο καλών τον ζητούσε με το πραγματικό του όνομα. Ο μάρτυρας πιστεύει πως εστάλησαν άνθρωποι για να τον απαγάγουν και λόγω αυτών των γεγονότων η βρετανική αστυνομία έκρινε πως υπήρχε αξιόπιστη απειλή για τη ζωή του και τον φυγάδευσε στη Βρετανία, όπου ζει σήμερα σε τοποθεσία που γνωρίζει μόνο η αστυνομία.

Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε πως η ανωνυμία του μάρτυρα δεν είναι απαραίτητη για την ασφάλειά του, εφόσον αυτοί που υποστηρίζει πως τον απειλούν γνωρίζουν ούτως ή άλλων την ταυτότητά του, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αυτός που του τηλεφώνησε τον Ιανουάριο τον ζήτησε με το πραγματικό του όνομα. Έτσι, παρά τις αντιρρήσεις του ιδίου, αλλά και της βρετανικής αστυνομίας, οι έχοντες έννομο συμφέρον από την υπόθεση θα πληροφορηθούν το πραγματικό του όνομα, προκειμένου να καταστεί σαφές το πόσο αξιόπιστη είναι η μαρτυρία του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!