Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 10 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Μαρινόπουλος – Καρυπίδης: Οι πάλαι ποτέ συνεργάτες που έγιναν οι χειρότεροι εχθροί
[MonoNews]: Μαρινόπουλος – Καρυπίδης: Οι πάλαι ποτέ συνεργάτες που έγιναν οι χειρότεροι εχθροί

[MonoNews]: Μαρινόπουλος – Καρυπίδης: Οι πάλαι ποτέ συνεργάτες που έγιναν οι χειρότεροι εχθροί

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια στην αγορά έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του Δημήτρη Μαρινόπουλου του Λεωνίδα, μέλους της γνωστής οικογενείας Μαρινόπουλουπου μέχρι πριν από δυο χρόνια έλεγχε την ομώνυμη αλυσίδα σουπερμάρκετ. Ο επιχειρηματίας δεν πήγε ως όφειλε να δώσει όρκο για τα περιουσιακά του στοιχεία, με αποτέλεσμα ο Ειρηνοδίκης που εκδικάζει την αντιδικία της οικογένειας Μαρινόπουλου με τον επιχειρηματία Καρυπίδη να διατάξει την άμεση σύλληψή του.

Η λεγόμενη ορκοδοσία ζητήθηκε από τον δικαστικό επιμελητή στο πλαίσιο εκτέλεσης απόφασης για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων σε υπόθεση που αφορά διαμάχη για συναλλαγές ανάμεσα στην «Μαρινόπουλος» και την «Καρυπίδης». Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που δικαιώνει την πλευρά Καρυπίδηστη διαμάχη της με την οικογένεια Μαρινόπουλου, διατάσσοντας την συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της. Η πλευρά Μαρινόπουλου έχει καταθέσει έφεση εναντίο αυτής της απόφασης.

Οι δυο πλευρές υπήρξαν συνεργάτες στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο έφθασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, με αφορμή τη διάσωση της «Μαρινόπουλος» από τον Σκλαβενίτη. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2014, όταν η εταιρεία του Θεόδωρου Καρυπίδηπροχώρησε στην αγορά της αλυσίδας σουπερμάρκετ «Αρβανιτίδης», η οποία είχε ένα δίκτυο 149 καταστημάτων. Αυτή η εξαγορά είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς ο Θ. Καρυπίδης δεν είχε σχέση με τον συγκεκριμένο κλάδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!