Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Μαρινάκης-Κοντομηνάς: Μυστική συνάντηση. Τι είπαν για τον Alpha
[MonoNews]: Μαρινάκης-Κοντομηνάς: Μυστική συνάντηση. Τι είπαν για τον Alpha

[MonoNews]: Μαρινάκης-Κοντομηνάς: Μυστική συνάντηση. Τι είπαν για τον Alpha

Την περασμένη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου το μεσημέρι, ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Κοντομηνάς συναντήθηκε με τον εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Το ραντεβού των δύο ανδρών είχε κλειστεί δυο-τρεις ημέρες πριν, και όπως όλα δείχνουν η συνάντηση ήταν κάτι παραπάνω από αναγνωριστική, αφού από χτες άλλος αέρας πνέει στις εγκαταστάσεις του Alpha .

Όπως ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού και σύμφωνα με επιλεκτικές διαρροές, οι κ.κ. Κοντομηνάς και Μαρινάκης συζήτησαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας του Alpha TV με την Άλτερ Έγκο.

Ο κ. Μαρινάκης, εάν συμφωνήσει με τον κ. Κοντομηνά , το βέβαιο είναι ότι θα ζητήσει την πλειοψηφία των μετοχών του Alpha TV, δηλαδή ποσοστό που υπερβαίνει το 65%, καθώς ο ίδιος θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις επιχειρήσεις του. Ενδεχόμενη συνέργεια μεταξύ των δύο απαλλάσσει την Άλτερ Έγκο από τον βραχνά του ψυχαγωγικού προγράμματος.

Ένα έτοιμο κανάλι, με δυνατό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, στο οποίο θα γίνουν φυσικά κάποιες αλλαγές, σε ότι αφορά τα επιτελικά στελέχη κυρίως και όχι τις εκπομπές, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό για να στήσει νέο πρόγραμμα, με εξαίρεση μια η δύο αθλητικές εκπομπές, λόγω Ολυμπιακού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!