Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Μαρία Παπασπύρου: Μόλις τώρα πήρα το τελικό πόρισμα για τη μικρή Μελίνα – Τι απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης
[MonoNews]: Μαρία Παπασπύρου: Μόλις τώρα πήρα το τελικό πόρισμα για τη μικρή Μελίνα – Τι απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης

[MonoNews]: Μαρία Παπασπύρου: Μόλις τώρα πήρα το τελικό πόρισμα για τη μικρή Μελίνα – Τι απάντησε ο Αδ. Γεωργιάδης

Στα χέρια της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου, βρίσκεται το τελικό πόρισμα για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελινα Παρασκάκη στις 29 Δεκεμβρίου 2015, μετά από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

Όπως δήλωσε η ίδια η κ. Παπασπύρου, το πόρισμα αναφέρει πως ο θάνατος προήλθε από «βαριά ιατρική αμέλεια για παρεκκλίσεις από την εφαρμογή των ιατρικών πρωτοκόλλων για την ανάταξη του βρογχόσπασμου καθώς δεν χορηγήθηκαν βρογχοδιασταλτικά και για τη μη ορθή χρήση αδρεναλίνης όσον αφορά την ενδοφλέβια και τη χορηγούμενη δοσολογία»,

Η κ. Παπασπύρου, μιλώντας στο ρ/σ Real ανέφερε πως το πόρισμα που πήρε στα χέρια της δεν είναι όμοιο με αυτά που κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Ολομέλεια της Βουλής, ωστόσο καταλογίζει περίπου τις ίδιες ευθύνες στην αναισθησιολόγο και εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, Νεκταρία Πολάκη.

«Το πόρισμα έχει σταλεί, όπως φαίνεται, στις 16/2 με κοινοποίηση και σε μένα. Έρχεται ταχυδρομικώς. Εγώ το ζήτησα τώρα γιατί θα ερχόταν αργότερα αύριο, μετά τη Δευτέρα. Εγώ το ζήτησα και ήρθε μετά τον ντόρο που έγινε για να δω τι γίνεται», είπε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης.

Ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, μιλώντας επίσης στον Νίκο Στραβελάκη ανέφερε ότι «θα το πάω μέχρι τέλους, θα κάνω μηνύσεις»

Οι αιτιάσεις της κ. Παπασπύρου πως δεν είχε καμία γνώση για τα προηγούμενα δύο πορίσματα για την υπόθεση, έφεραν την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!