Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Γ. Μανιάτης για ΔΕΠΑ-ELFE: «Ποιος ήταν ο παραλήπτης του παράνομου χρήματος κ. Τσίπρα;»
[MonoNews]: Γ. Μανιάτης για ΔΕΠΑ-ELFE: «Ποιος ήταν ο παραλήπτης του παράνομου χρήματος κ. Τσίπρα;»

[MonoNews]: Γ. Μανιάτης για ΔΕΠΑ-ELFE: «Ποιος ήταν ο παραλήπτης του παράνομου χρήματος κ. Τσίπρα;»

Να ρίξει φως στη σχέση του Μαξίμου με το σκάνδαλο ELFE – ΔΕΠΑ – Αρτεμίου ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα, με ερώτησή του, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή την αποκάλυψη για τις επισκέψεις του Νίκου Παππά σε φυλακισμένο στις κυπριακές φυλακές, κατηγορούμενο για οικονομικά σκάνδαλα.

Στην ερώτησή του ο Γιάννης Μανιάτης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι είναι σαφές ότι υπάρχει σκοτεινή ροή παράνομου χρήματος για την οποία είναι γνωστή η αφετηρία και ο προτελευταίος σταθμός καθώς διάφοροι επιχειρηματίες χρηματοδότησαν πολλαπλά τον Μανώλη Πετσίτη, χωρίς να είναι γνωστό ποιος ήταν ο τελικός παραλήπτης των χρημάτων αυτών.

Ο Γιάννης Μανιάτης τονίζει ότι οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά πρέπει να είναι σαφείς, τεκμηριωμένες και να δοθούν μόνο από τον Αλέξη Τσίπρα, ως πολιτικό προϊστάμενο και υπεύθυνο για τη συμπεριφορά υπουργών και διορισμένων από την κυβέρνηση αξιωματούχων.

Αναλυτικά η ερώτηση αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρωθυπουργέ, στα αμείλικτα ερωτήματα που έχουν εμφανιστεί τους προηγούμενους μήνες για τις σχέσεις Μ. Πετσίτη – ELFE – ΔΕΠΑ, δεν έχετε απαντήσει στη Βουλή, παρά τις επανειλημμένες Επίκαιρες Ερωτήσεις που σας έχω καταθέσει.

Στα ερωτήματα αυτά, διαρκώς προστίθενται δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει ροή μεγάλου ύψους χρηματικών εμβασμάτων από κυπριακές offshore εταιρείες προς τους λογαριασμούς του ανθρώπου του στενού σας περιβάλλοντος, κ. Μ. Πετσίτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!