Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: LinkedIn: Tα χειρότερα λάθη που πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε στο προφίλ σας!
[MonoNews]: LinkedIn: Tα χειρότερα λάθη που πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε στο προφίλ σας!

[MonoNews]: LinkedIn: Tα χειρότερα λάθη που πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε στο προφίλ σας!

Λένε πως δεν πρέπει να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο και έχοντας αυτή την ιδέα κάποιος στο μυαλό του, αποφασίζει να μην βάλει φωτογραφία στο προφίλ του στο LinkedIn! Όμως όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε αυτή την άποψη, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πρώτη εικόνα όταν αντικρίζουμε κάποιον είναι και εκείνη που μας μένει περισσότερο στο μυαλό. Σκεφτείτε, λοιπόν, πόσο σημαντική είναι και η φωτογραφία μας στα κοινωνικά δίκτυα και δη όταν πρόκειται για ηλεκτρονικές πλατφόρμες όπως το LinkedIn που χρησιμοποιείται για επαγγελματικούς, κυρίως, σκοπούς.

Σύμφωνα με τον Koka Sexton, έναν πρώην υπάλληλο του LinkedIn, υπάρχουν κάποια πολύ βασικά λάθη που κάνουμε στις φωτογραφίες του προφίλ μας! Ο ίδιος πρόσφατα δημοσίευσε τα 8 βασικά λάθη ισχυριζόμενος ότι αποφεύγοντας τα είναι πιο πιθανό να έρθετε πιο κοντά στη δουλειά των ονείρων σας!

Δείτε τι πρέπει να αποφύγετε:

8Η παλιά φωτογραφία

Όλοι έχουμε μία φωτογραφία από το παρελθόν που αγαπάμε! Πολλές φορές τη χρησιμοποιούμε σχεδόν παντού γιατί μας θυμίζει όμορφες αναμνήσεις ή γιατί θεωρούμε πως σε εκείνη την φωτογραφία είμαστε πολύ όμορφοι! Μεγάλο λάθος! Πρέπει πάντα να βάζουμε μία φωτογραφία πρόσφατη που να μας απεικονίζει όπως είμαστε τώρα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!