Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Λυκούδης (Ποτάμι): Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών αν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης
[MonoNews]: Λυκούδης (Ποτάμι): Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών αν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης

[MonoNews]: Λυκούδης (Ποτάμι): Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών αν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης

Σπύρος Λυκούδης

Το Ποτάμι «ενδεχομένως να έχει κλείσει τον πολιτικό του κύκλο. Το Ποτάμι με καθαρή ματιά στα σημερινά δεδομένα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του» δηλώνει ο Σπύρος Λυκούδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.

Ο επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πολιτικό σκηνικό την επομένη των εκλογών σημειώνει: «Όσον αφορά στη δική μου στάση, η ανανεωτική αριστερή μου διαδρομή προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό, τις επιλογές και τα όριά μου».

«Σε αυτή τη φάση το εγχείρημα της ενότητας της Κεντροαριστεράς, της δημιουργίας δηλαδή ενός νέου και ενιαίου πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης, παρά τις προσπάθειες που με επιμονή κατέβαλα κι εγώ ο ίδιος και η Πολιτική Κίνηση που εκπροσωπώ, δυστυχώς δεν ευδοκίμησε» λέει ο κ. Λυκούδης τονίζοντας όμως πως «Ως ζητούμενο παραμένει».

Για την υποψηφιότητα Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα ο κ. Λυκούδης λέει: «Τιμώ όλες τις σοβαρές υποψηφιότητες και τον Κώστα Μπακογιάννη. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή και δούμε όλα τα πρόσωπα και τα προγράμματα, θα κάνουμε την επιλογή μας».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής σε ερώτηση για το αν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών αναφέρει: «Έχω δηλώσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έχει θετικό κεντρικό άξονα, αν και προβληματική σε κάποια σημεία (…) Δεν πρόκειται όμως η στάση μου να είναι θετική εάν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!