Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Λαυρέντης Λαυρεντιάδης: Ολόκληρη η μηνυτήρια αναφορά της ΔΕΠΑ
[MonoNews]: Λαυρέντης Λαυρεντιάδης: Ολόκληρη η μηνυτήρια αναφορά της ΔΕΠΑ

[MonoNews]: Λαυρέντης Λαυρεντιάδης: Ολόκληρη η μηνυτήρια αναφορά της ΔΕΠΑ

Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Επιχειρηματίας

Τις πολυεπίπεδες σχέσεις της κυβέρνησης με τον κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και το ότι ήταν σε γνώση για την υπόθεση όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί φέρνει στην επιφάνεια η αποκάλυψη της μήνυσης της ΔΕΠΑ προς την εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, βάσει της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για τις οφειλές της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων ELFE προς τη ΔΕΠΑ, καθώς αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι άπαντες γνώριζαν τις μεθοδεύσεις του Λαυρεντιάδη με ονόματα και διευθύνσεις. Στη μήνυση γίνεται αναφορά και στο σκάνδαλο της Proton Bank και στο πώς ο έλεγχος της ELFE πέρασε τυπικά σε εταιρεία συμφερόντων της τότε συζύγου του κ. Λαυρεντιάδη κ. Κατερίνας Νικολίτση στη βάση δημοσιεύματος του www.mononews.gr , ενώ γίνονται ανάλογες αναφορές σε πλήθος δημοσιευμάτων του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Στη βάση των αποκαλύψεων της συγκεκριμένης μήνυσης στις 30 Ιουλίου 2018 ασκήθηκε στο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη δίωξη για κακουργηματική απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργηματικής απάτης σε βάρος του Δημοσίου για την υπόθεση της βιομηχανίας λιπασμάτων.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πώς ο κ. Λαυρεντιάδης, που κατηγορείται για πλήθος οικονομικών σκανδάλων και έχει ανοικτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη, εξακολουθεί να λειτουργεί υπογείως και να ελέγχει εταιρείες που φεσώνουν το Δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!