Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Κρίσιμη εβδομάδα για τη Forthnet: Οι φόβοι για απαξίωση της εταιρείας και οι λύσεις που αναζητούνται
[MonoNews]: Κρίσιμη εβδομάδα για τη Forthnet: Οι φόβοι για απαξίωση της εταιρείας και οι λύσεις που αναζητούνται

[MonoNews]: Κρίσιμη εβδομάδα για τη Forthnet: Οι φόβοι για απαξίωση της εταιρείας και οι λύσεις που αναζητούνται

Δύο σχεδόν μήνες έπειτα από την κατάθεση των πέντε δεσμευτικών προσφορών για τη εξαγορά τηςForthnet από τις πιστώτριες τράπεζες το κλίμα που μεταδίδεται παραπέμπει σε έντονο προβληματισμό και δυσκολία στη λήψη αποφάσεων.

Ορισμένα στελέχη των τραπεζών, διατυπώνουν την άποψη ότι είναι αναγκαίο να αναζητηθούν «και άλλες λύσεις» χωρίς πάντως να διευκρινίζεται σε ποια κατεύθυνση μπορεί να είναι αυτές και αν θα προκύψουν από διαπραγματεύσεις με 2 ή 3 εκ των 5 ενδιαφερομένων, που σύμφωνα με πληροφορίες δύναται να περάσουν σε μια επόμενη φάση (shortlist) με τις σχετικές γνωστοποιήσεις να αναμένονται την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

Τη μεγαλύτερη αμφισβήτηση στη δημόσια συζήτηση δέχεται η προσφορά της Odysseyμε επικεφαλής τον Γιώργο Παλυβό, στην οποία συμμετέχει μέσω της MD Leaderman NV, ο Stan Miller (στέλεχος της διεθνούς τηλεπικοινωνιακής και τηλεοπτικής αγοράς, μέλος των διοικητικών συμβουλίων της MTS Russia και του MTN Group). Το προηγούμενο διάστημα η Odyssey κλήθηκε να αποδείξει στις τράπεζες ότι διαθέτει τα κεφάλαια για να ανταποκριθεί στην προσφορά που έχει καταθέσει και η οποία αφορά το σύνολο της Forthnet, χωρίς «κούρεμα» των υποχρεώσεων και με την επιπλέον δέσμευση ότι η εταιρεία θα αναπτυχθεί περαιτέρω, διατηρώντας όλους τους εργαζομένους της. Το αν έπεισε τις τράπεζες θα φανεί τις επόμενες μέρεςαπό το αν θα τη συμπεριλάβουν στη shortlist (εφόσον τελικά υπάρξει μικρή λίστα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!