Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Δ. Κουτσολιούτσος: Διαδίδεται τώρα ότι δεν έχει λεφτά. Aλλά μόνο από τις αγοραπωλησίες μετοχών της Folli έχει βγάλει 115 εκατ.
[MonoNews]: Δ. Κουτσολιούτσος: Διαδίδεται τώρα ότι δεν έχει λεφτά. Aλλά μόνο από τις αγοραπωλησίες μετοχών της Folli έχει βγάλει 115 εκατ.

[MonoNews]: Δ. Κουτσολιούτσος: Διαδίδεται τώρα ότι δεν έχει λεφτά. Aλλά μόνο από τις αγοραπωλησίες μετοχών της Folli έχει βγάλει 115 εκατ.

Δημήτρης Κουτσολιούτσος

Ελεήστε τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση… Κάπως έτσι θα μπορούσε να αποτυπωθεί το δακρύβρεχτο σενάριο, από όσους παίρνουν τοις μετρητοίς εκείνα που διαδίδονται τον τελευταίο καιρό και αποτελούν αντικείμενο συζητήσεων σε επιχειρηματικούς κύκλους και όχι μόνο. Εκεί δηλαδή όπου κλωθογυρίζεται ακατάπαυστα η επαμφοτερίζουσα εκδοχή που λέει ότι «δεν έχει λεφτά ο Κουτσολιούτσος». Παραγνωρίζοντας μάλλον το γεγονός ότι ο ίδιος έχει βγάλει, σε βάθος χρόνων, τουλάχιστον 115 εκατ. ευρώ κέρδη από τις συστηματικές αγοραπωλησίες μετοχών… Και περίπου άλλα τόσα από τα (προ φόρων) μερίσματα. Τούτο το τεράστιο οικονομικό λίπος που έχει συγκεντρωθεί, είναι εμφανές ότι δύσκολα καίγεται…

Μπορεί λοιπόν, ο 75χρονος ιδρυτής και βασικός μέτοχος των Folli Follie να εξακολουθεί να παραμένει… αυτοεξόριστος στο μακρινό Χονγκ Κονγκ, όμως το όνομά του δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να τροφοδοτεί κάθε είδους σενάρια και αντικρουόμενες απόψεις.

Τα βαριά πρόστιμα που έπεσαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (1,24 εκατ. ευρώ στον ίδιο, άλλα τόσο στον γιο του Τζώρτζη και 100 χιλιάδες στη σύζυγό του Καίτη) έγιναν η αφορμή για έναν νέο κύκλο ανταλλαγής «εμπιστευτικών» πληροφοριών. Ορισμένοι οι οποίοι φέρονται να είναι κοντά στον πολυσυζητημένο Έλληνα επιχειρηματία διατείνονται, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, ότι ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος δεν έχει πια ανθηρή οικονομική επιφάνεια. Δεν μπορεί να συντηρήσει τα μεγαλεία του παρελθόντος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!