Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Ο Κοτζιάς μετά το ψαθάκι στις Πρέσπες… φόρεσε παραδοσιακό ένδυμα αλά Ίνκας
[MonoNews]: Ο Κοτζιάς μετά το ψαθάκι στις Πρέσπες… φόρεσε παραδοσιακό ένδυμα αλά Ίνκας

[MonoNews]: Ο Κοτζιάς μετά το ψαθάκι στις Πρέσπες… φόρεσε παραδοσιακό ένδυμα αλά Ίνκας

Φαίνεται ότι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να προσθέτει αξεσουάρ στην εμφάνισή του, όπως μας είχε αποδείξει την ημέρα της συμφωνίας των Πρεσπών, που είχε φορέσει ένα ψάθινο καπέλο. Σήμερα, Παρασκευή και αφού έφυγε από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναχώρησε για τη Λα Παζ της Βολιβίας, ώστε να παραβρεθεί στη δεύτερη υπουργική Διάσκεψη του Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε το Υπουργείο Εξωτερικών στον λογαριασμό του στο twitter o Νίκος Κοτζιάς περιστοιχισμένος από ομολόγους του φωτογραφίζεται φορώντας ένδυμα που πιθανότατα έλκει την προέλευσή του από τον σπουδαίο πολιτισμό των Ίνκας που άκμασε στην περιοχή της σημερινής Βολιβίας.

Το Φόρουμ των Αρχαίων Πολιτισμών αποτελεί μία από τις πρωτοβουλίες του Νίκου Κοτζιά και της ενεργητικής ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που προωθεί και στοχεύουν σε μορφοποιημένες διεθνείς και περιφερειακές θεσμικές συναντήσεις, που θα διευρύνουν την συνεργασία πέραν των αμιγώς πολιτικών, οικονομικών και αμυντικών θεμάτων και σε άλλους ζωτικής σημασίας τομείς όπως, στην προκειμένη περίπτωση, ο πολιτισμός.

Στο περιθώριο του Φόρουμ, ο Υπουργός Εξωτερικών, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βολιβίας, E. Morales, και τον Υπουργό Εξωτερικών, F. Huanacuni. Οι συμμετέχουσες χώρες ήταν η Αίγυπτος, η Βολιβία, η Ελλάδα, το Ιράκ, το Ιράν, η Ιταλία, η Κίνα και το Περού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!