Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Κώστας Μπακογιάννης: Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά, όχι οι μονάδες
[MonoNews]: Κώστας Μπακογιάννης: Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά, όχι οι μονάδες

[MonoNews]: Κώστας Μπακογιάννης: Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά, όχι οι μονάδες

«Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά. Όχι οι μονάδες. Υπάρχει ένα τραγούδι που λέει ‘ήμασταν πάντοτε παικτάρες, μα δεν αλλάζαμε μπαλιές’. Αυτή είναι η ελληνική κατάρα, δεν είναι όμως αυτή η μοίρα μας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί και προφανώς ο δήμαρχος, για να μην έχουμε καμία αυταπάτη, δεν είναι τίποτα παραπάνω από προπονητής μιας ομάδας» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε πως πρόκειται για το πλέον πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που έχει φτιαχτεί τις τελευταίες δεκαετίες και υπογράμμισε: «Κάθε υποψήφιος έχει να πει μια ιστορία. Από κάθε υποψήφιο έχουμε κάτι να μάθουμε. Ο κάθε υποψήφιος έχει κάτι να δώσει και αυτή είναι η λογική. Εμείς θέλουμε μια ομάδα δουλειάς. Δεν θέλουμε ούτε «γλάστρες», ούτε φωτογενείς που τα λένε ωραία στις τηλεοράσεις. Γιατί στο τέλος της ημέρας όλοι μας κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Το απτό και το μετρήσιμο αποτέλεσμα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι έξι στους 10 υποψηφίους του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στις εκλογές πρώτη φορά και πως το ψηφοδέλτιο αποτελείται από στελέχη τεσσάρων διαφορετικών παρατάξεων των δημοτικών εκλογών του 2014 που τώρα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!