Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Κορρές: Τα σχέδια και οι στόχοι για την Κίνα – Πότε αναμένεται το squeeze out και η ΑΜΚ
[MonoNews]: Κορρές: Τα σχέδια και οι στόχοι για την Κίνα – Πότε αναμένεται το squeeze out και η ΑΜΚ

[MonoNews]: Κορρές: Τα σχέδια και οι στόχοι για την Κίνα – Πότε αναμένεται το squeeze out και η ΑΜΚ

Γιώργος Κορρές φαρμακοποιός, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας “Κορρές”

Αποφασισμένη να «τρέξει» ακόμη πιο γρήγορα τα σχέδια επέκτασης στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν τεράστιες προοπτικές για τα προϊόντα της εμφανίζεται η Κορρές . Λίγους μόλις μήνες μετά την είσοδο της Morgan Stanley και Profex στο μετοχικό της κεφάλαιο, η εταιρεία «ανεβάζει στροφές» και ετοιμάζεται να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στις εκτός συνόρων. «Μέχρι σήμερα παίζαμε άμυνα, -καταφέραμε βέβαια να δημιουργήσουμε δυο θυγατρικές σε ΗΠΑ και Γερμανία- τώρα όμως έχουμε και τα χρήματα να αναπτυχθούμε ακόμη πιο δυναμικά», σημείωσεο διευθύνων σύμβουλος της Κορρές, Δημήτρης Βιδάκηςαπευθυνόμενος στη γενική συνέλευση της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε χθες.

Δημήτρης Βιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Κορρές ΑΕ

Ιδιαίτερο βάρος δίδεται στην Κίνα, λόγω και του νέου μετόχου, της Profex που εξειδικεύεται στη διανομή φαρμακευτικών, δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων στην τοπική αγορά. Ο κ. Βιδάκης ανέφερε πως γίνεται η απαραίτητη προετοιμασία (εγκρίσεις, πιστοποιήσεις κτλ., και εξέφρασε την εκτίμηση πως η είσοδος θα γίνει μέσα στο τρέχον έτος. Πέρα από τα φυσικά καταστήματα, η Κορρές θα είναι παρούσα και σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες που αποτελούν την πλέον ανερχόμενη δύναμη στο εμπόριο. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες με τις πλατφόρμες που θα φιλοξενήσουν τα προϊόντα της εταιρείας.

Ερωτώμενος για τους στόχους που έχουν τεθεί για τη συγκεκριμένη αγορά, ο έμπειρος μάνατζερ απάντησε πως δεν υπάρχουν ακόμη επακριβή νούμερα και αριθμοί, και τόνισε πως προτεραιότητα σε πρώτη φάση είναι να τεθούν σωστά οι βάσεις για το αύριο, μέσα από την κατάλληλη διείσδυση και επικοινωνία των προϊόντων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!