Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Κωνσταντίνος Κουκάς: Οι εξέδρες, τα καρφιά της Πέρκα, οι «αόρατες» business και οι 400 άδειες!
[MonoNews]: Κωνσταντίνος Κουκάς: Οι εξέδρες, τα καρφιά της Πέρκα, οι «αόρατες» business και οι 400 άδειες!

[MonoNews]: Κωνσταντίνος Κουκάς: Οι εξέδρες, τα καρφιά της Πέρκα, οι «αόρατες» business και οι 400 άδειες!

Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς (αριστερά) και η γενική γραμματέας Δημόσιας περιουσίας Πέτη Πέρκα

Αν ο κ. ΚωνσταντίνοςΚουκάςέπρεπε να βραβευθεί για κάποιο λόγο, αυτός δεν θα ήταν σίγουρα η συνεισφορά του στο νησί των ανέμων από το θώκο του Δημάρχου. Θα έπαιρνε σίγουρα ένα βραβείο δημοσίων σχέσεων -είναι ομολογουμένως πολύ καλός σε αυτό με τους ανθρώπους που θέλει- αφού κατά γενική ομολογία είναι το μόνο που κάνει από την ημέρα που εκλέχτηκε στο αξίωμα.

Η γενική γραμματέας Δημόσιας περιουσίας κυρία Πέτη Πέρκα«κάρφωσε» ουσιαστικά τον Δήμαρχο Μυκόνου με την δήλωσή της ότι η σημερινή κυβέρνηση αύξησε την τιμή για τα ομπρελοκαθίσματα στην Ψαρρού από τριάντα (30) σε ογδόντα (80) ευρώ απαντώντας στο ξαφνικό ενδιαφέρον του για τις πλωτές εξέδρες.

Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου

Ένα ενδιαφέρον που προέκυψε την τελευταία εβδομάδα και ήρθε να μας θυμίσει ότι ο κύριος Κουκάς είναι παρόν και ενεργός σε ένα θέμα που έχει ρυθμιστεί νομοθετικά από το 2014.

Τότε είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για την απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας που καθόρισε με ΦΕΚ τους όρους και τις προϋποθέσεις τοποθέτησης πλωτών εξεδρών στις παραλίες.

Ένα χρόνο μετά διαμαρτυρήθηκε έντονα με μια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά συνέχισε το όποιο έργο του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!