Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Η κλιμάκωση της κόντρας της Ιταλίας με τον Μακρόν θέτει σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις
[MonoNews]: Η κλιμάκωση της κόντρας της Ιταλίας με τον Μακρόν θέτει σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις

[MonoNews]: Η κλιμάκωση της κόντρας της Ιταλίας με τον Μακρόν θέτει σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Ματέο Σαλβίνι

Με τους ηγέτες της Γαλλίας και της Ιταλίας σε κόντρα και τις μεταξύ τους σχέσεις στο χειρότερο σημείο από τον Β‘ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο κίνδυνος για επιβλαβείς επιπτώσεις για τις επιχειρήσεις αυξάνεται.

Το πρώτο πιθανό θύμα: ένα έργο ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα συνδέει το Τορίνο με τη Λυών με μία σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας. Είναι ήδη μια καυτή πατάτα μεταξύ των εταίρων της ασταθούς κυβερνητικής συμμαχίας της Ιταλίας και οαναπληρωτής ΠρωθυπουργόςΛουίτζι Ντι Μάιο, του οποίου η επίσκεψη με έναν ηγέτη των «κίτρινων γιλέκων» κοντά στο Παρίσι προκάλεσε την τρέχουσα κρίση, ενίσχυσε την Παρασκευή την αντίθεσή του.

Το σιδηροδρομικό σχέδιο δεν θα προχωρήσει για όσο χρονικό διάστημα βρίσκεται το Κίνημα των Πέντε Αστέρων του Ντι Μάιο στην κυβέρνηση, δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός στην εφημερίδα Il Messaggero. «Προτιμώ να επενδύσω χρήματα για να εξασφαλίσω μια γρήγορη σύνδεση μεταξύ της Ρώμης και της Πεσκάρα και για την ασφάλεια των αυτοκινητοδρόμων», δήλωσε ο Ντι Μάιο.

Οι δεσμοί μεταξύ των δύο δυνάμεων της Ευρωζώνης είναι ισχυροί, και αυτό καθιστά την απόφαση του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να ανακαλέσει τον Γάλλο πρεσβευτή στη Ρώμη ακόμη πιο εντυπωσιακή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!