Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Κλείδωσαν τα ονόματα: Ποιους υποψηφίους θα στηρίξει η ΝΔ στις 13 Περιφέρειες
[MonoNews]: Κλείδωσαν τα ονόματα: Ποιους υποψηφίους θα στηρίξει η ΝΔ στις 13 Περιφέρειες

[MonoNews]: Κλείδωσαν τα ονόματα: Ποιους υποψηφίους θα στηρίξει η ΝΔ στις 13 Περιφέρειες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο τοιυ Σεπτεμβρίου ή, το αργότερο, τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα στηρίξει η ΝΔ στις Περιφέρειες, με στόχο «ούτε μια Περιφέρεια να μην καταλήξει στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ», όπως λένε στελέχη από την οδό Πειραιώς, καθώς η μάχη αυτή θεωρείται αμιγώς πολιτική. «Στις περιφερειακές εκλογές η ΝΔ θα στηρίξει συγκεκριμένα πρόσωπα και συνδυασμούς. Γιατί η αυτοδιοίκηση είναι κρίσιμος βραχίονας για την υλοποίηση του προγράμματός μας» είπε από το βήμα της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην Περιφέρεια Αττικής φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Ανδρέα Παχατουρίδη, ως τώρα δημάρχου Περιστερίου. Ενδιαφέρον για την ίδια Περιφέρεια έχει δείξει και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γώργος Πατούλης, ωστόσο η πιθανότητα αυτή δεν φαίνεται να κερδίζει έδαφος.

Σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των νυν περιφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Ταζιτζικώστα, Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, όπως και στο Νότιο Αιγαίο θα είναι ξανά υποψήφιος ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Στο Ιόνιο, σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος με τη γαλάζια παράταξη θα είναι ο γεωπόνος Κώστας Καρβούνης, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του πρώην δημάρχου Γιάννη Τρεπεκλή.

Στο Βόρειο Αιγαίο η Χριστίνα Καλογήρου επιθυμεί να είναι και πάλι υποψήφια, ωστόσο εδώ υπάρχει εκκρεμότητα καθώς διερευνώνται και άλλες λύσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!