Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Κλείδωσαν οι διοικητικές αλλαγές στην Εθνική τράπεζα
[MonoNews]: Κλείδωσαν οι διοικητικές αλλαγές στην Εθνική τράπεζα

[MonoNews]: Κλείδωσαν οι διοικητικές αλλαγές στην Εθνική τράπεζα

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής ή όχι του κ. Ιωάννη Κυριακόπουλου, σημερινού οικονομικού διευθυντή στην Εθνική τράπεζα στον όμιλο της ΕΤΕ και οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται αμέσως μετά το Πάσχα.

Στον κ. Κυριακόπουλο έχουν προταθεί διάφορες θέσεις εντός του ομίλου, αλλά η επιλογή δεν είναι απλή, καθώς το κλίμα είναι τουλάχιστον δύσκολο.

Ο κ. Κυριακόπουλος κατέχει από το Σεπτέμβριο του 2015 τη θέση του γενικού διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών της Τράπεζας και του Ομίλου, ενώ εργάζεται στην Εθνική από το 1977 έως και το 2012, με διάλειμμα την περίοδο Ιανουαρίου 2012 έως τον Ιούνιο του 2015, οπότε και εργάστηκε στο ΤΧΣ ως οικονομικός και διοικητικός διευθυντής.

Το τελικό σχήμα θα οριστικοποιηθεί αμέσως μετά το Πάσχα και σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, μεταξύ των αλλαγών που έχουν κλειδώσει είναι η τοποθέτηση του κ. Χρίστου Χριστοδούλου ως νέου CFO της τράπεζας. Αντίστοιχα ο κ. Ερ. Παναγιώτου*, στέλεχος προερχόμενο από τη McKinsey αναλαμβάνει επικεφαλής στο στρατηγικό σχεδιασμό και ο κ. Κ. Αδαμόπουλος στέλεχος της Qualco τον τομέα των πωλήσεων και συναλλαγών χαρτοφυλακίων που αναμένονται να κυριαρχήσουν το προσεχές διάστημα στο πλαίσιο της υλοποίησης της στρατηγικής μείωσης των κόκκινων δανείων.

Επικεφαλής του τομέα των μη εξυπηρετούμενων δανείων αναλαμβάνει η κ. Φωτεινή Ιωάννου, η επιστροφή της οποίας έχει επίσης κλειδώσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!