Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 7 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Οι κάτοικοι στον Κάβο λένε στοπ στον τουρισμό της ντροπής (video)
[MonoNews]: Οι κάτοικοι στον Κάβο λένε στοπ στον τουρισμό της ντροπής (video)

[MonoNews]: Οι κάτοικοι στον Κάβο λένε στοπ στον τουρισμό της ντροπής (video)

Φαίνεται πως η κατάσταση έφτασε στο «δεν πάει άλλο» και στον Κάβο της Κέρκυρας. Βρετανοί τουρίστες με ελάχιστα χρήματα που ξεσαλώνουν πιθανότατα θα μπλοκαριστούν.

Ο Κάβος όπως και ο Λαγανάς Ζακύνθου που πρόσφατα είχαμε έναν άνθρωπο νεκρό, έναν τουρίστα από τις ΗΠΑ ο οποίος δολοφονήθηκε από χτυπήματα Ελλήνων και Σέρβων, είναι από τα τελευταία «καταφύγια» του συγκεκριμένου κομματιού Βρετανών τουριστών που καταφτάνουν μόνο για να πιουν μέχρι τελικής πτώσεως. Η κατάσταση στο Φαληράκι της Ρόδου έχει αλλάξει σημαντικά, ενώ «μπλόκο» στους Βρετανούς που καταφτάνουν μέσω συγκεκριμένων ταξιδιωτικών γραφείων έβαλαν και στα Μάλια της Κρήτης.

Ο πολιτιστικός σύλλογος του Κάβου  και οι ντόπιοι έχουν εκφράσει την αντίδρασή τους για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό, με τους μεθυσμένους Βρετανούς να βρίσκονται κάθε ξημέρωμα λιπόθυμοισε κάθε γωνιά του νησιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, οι ντόπιοι στον Κάβο δεν λένε γενικώς όχι στον τουρισμό, αλλά πλέον προτιμούν αυτό που γινόταν παλαιότερα, όταν δηλαδή ήσυχοι τουρίστες πήγαιναν ως επί το πλείστον στο νησί.

Από την άλλη, η αστυνομία κάνει ότι μπορεί για να επιβάλει την τάξη, κάνοντας συνεχώς περιπολίες και κλείνοντας τη μουσική στα μαγαζιά από νωρίς, πριν γίνει ανεξέλεγκτη η κατάσταση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!