Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
4 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
2 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Καταγγελία Στρατιωτικών: «Ο θησαυρός με τα αναδρομικά αποδείχθηκε άνθρακας»
[MonoNews]: Καταγγελία Στρατιωτικών: «Ο θησαυρός με τα αναδρομικά αποδείχθηκε άνθρακας»

[MonoNews]: Καταγγελία Στρατιωτικών: «Ο θησαυρός με τα αναδρομικά αποδείχθηκε άνθρακας»

Για έναν «θησαυρό που αποδείχθηκε άνθρακας» κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) μετά την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τα αναδρομικά, καθώς σε αυτή δεν προβλέπεται η επιστροφή των αναδρομικών για την περίοδο 2017-18, ούτε η επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ: Ο θησαυρός αποδείχθηκε ….άνθρακας

Μετά τις τυμπανοκρουσίες περί αποκατάστασης της μισθολογικής αδικίας απέναντι στους στρατιωτικούς, μετά τις δεσμεύσεις για επιστροφή των αναδρομικών στους δικαιούχους βάση της απόφασης του ΣτΕ, ήρθε η στιγμή της προσγείωσης στην ωμή πραγματικότητα! Ξεχάστηκε κιόλας η ρήση του κυρίου Πρωθυπουργού περί ηθικής

υποχρέωσης της Πολιτείας έναντι των στελεχών των Ε.Δ.! Εκδόθηκε επιτέλους η πολυαναμενόμενη ΚΥΑ με όχι και τόσο ευχάριστο περιεχόμενο.

Φυσικά και δεν επιστρέφονται τα αναδρομικά για την περίοδο 2017- 2018. Καμία εννοείται πρόβλεψη για την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012. Κατά τα άλλα «αποκαταστάθηκε η αδικία» παρουσιαζόμενη επικοινωνιακά μετά βαΐων και κλάδων.

Όλη η μέριμνα των Υπουργείων Άμυνας και Οικονομικών επικεντρώθηκε στην «καλή πρόθεση» τους να μας φορολογήσουν με 20% αλλά θα υπάρχουν και οι αναλογούσες κρατήσεις (ασφαλιστικές-λοιπές) σε όλα τα κλιμάκια, ανεξαρτήτως εισοδήματος…Εκτός αυτού, η φορολογική υποχρέωση δεν φαίνεται να εξαντλείται στο 20%, αφού δεν γίνεται λόγος περί αυτοτελούς φορολόγησης, αλλά το σύνολο των αναδρομικών θα φορολογηθεί με την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος ως εισόδημα του 2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!