Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Α. Καρυτινός για PIMCO: «Δεν αλλάζει η στρατηγική για την Πανγαία – Σχεδιάζουμε νέες επενδύσεις»
[MonoNews]: Α. Καρυτινός για PIMCO: «Δεν αλλάζει η στρατηγική για την Πανγαία – Σχεδιάζουμε νέες επενδύσεις»

[MonoNews]: Α. Καρυτινός για PIMCO: «Δεν αλλάζει η στρατηγική για την Πανγαία – Σχεδιάζουμε νέες επενδύσεις»

Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να επιφέρει στη στρατηγική ανάπτυξης της Πανγαία ΑΕΕΑΠ, πιθανή εξαγορά της Invel Real Estate από την PIMCO υπογραμμίζει μιλώντας στο mononews.gr ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αριστοτέλης Καρυτινός.

Ο κ. Καρυτινός, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν το αμερικάνικο Fund να ενδιαφέρεται για την απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού της Invel, επισημαίνει πως οι παραπάνω εξελίξεις δεν αφορούν την Πανγαία, αλλά έναν μέτοχό της και ως εκ τούτου το πλάνο παραμένει ως έχει.

«Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Δεν έχουμε κάποια αλλαγή σε επίπεδο μετοχικής σχέσης που να αφορά την εταιρεία και την καθημερινότητά της», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Διευκρινίζει δε πως με βάση την υπάρχουσα συμφωνία μετόχων η Εθνική Τράπεζα παρότι συμμετέχει με μειοψηφικό ποσοστό (32,66%) και η Invel με 65,49% στην Πανγαία, θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο της μέχρι το τέλος του 2018 εκτός και αν στο μεταξύ το ποσοστό της πέσει κάτω από το 20%.

Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα αλλάζουν στην περίπτωση που η τράπεζα αποφασίσει να πουλήσει μέρος ή και ολόκληρη της συμμετοχή της. Μέχρι στιγμής πάντως, όπως λέει ο κ. Καρυτινός, για αυτό το θέμα δεν υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις από την πλευρά της τράπεζας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!