Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Καράογλου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δώσατε 3.000 ευρώ στον Δ.Τεμπονέρα για διήμερη εργασία
[MonoNews]: Καράογλου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δώσατε 3.000 ευρώ στον Δ.Τεμπονέρα για διήμερη εργασία

[MonoNews]: Καράογλου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δώσατε 3.000 ευρώ στον Δ.Τεμπονέρα για διήμερη εργασία

Διονύσης Τεμπονέρας

Ότι έλαβε ένα αρκετά μεγάλο ποσό δημοσίου χρήματος για δύο μόνο μέρες εργασίας κατηγορεί ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου τον γγ του Υπουργείου Ναυτιλίας, Διονύση Τεμπονέρα σε ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή.

Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ, ο Διονύσης Τεμπονέρας υπηρετούσε ως ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Ναυτιλίας για να τοποθετηθεί πρόσφατα γενικός γραμματέας στο ίδιο υπουργείο και την ίδια ώρα αναλάμβανε νομικές εργασίες για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ειδικότερα, ο κ. Καράογλου αναφέρει ότι ο κ. Τεμπονέρας κατέθεσε προσφορά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να συντάξει νομικό γνωμοδοτικό σημείωμα για τις ανάγκες του ΕΛΓΟ «Δήμητρα». Τελικά, η εργασία του ανατέθηκε στις 6 Μαρτίου 2018. Στις 8 Μαρτίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά παρέδωσε την γνωμοδότηση και έλαβε ως πληρωμή 3.000 ευρώ.

«Κατά σύμπτωση ο κ. Διονύσης Τεμπονέρας στις 06 Μαρτίου 2018 που του ανατέθηκε η σύνταξη του γνωμοδοτικού σημειώματος του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» υπηρετούσε ως ειδικός σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από όπου στις 07 Μαρτίου 2018 παραιτήθηκε για να αναλάβει στις 08 Μαρτίου 2018 καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο συγκεκριμένο υπουργείο. Είχε, δηλαδή, αρκετά βαρύ πρόγραμμα στο υπουργείο όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του για να προλάβει να… συντάξει και το γνωμοδοτικό σημείωμα» επισημαίνει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!