Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Καμμένος:«Fake news» ότι «φάγαμε» κονδύλια 1,6 δισ. ευρώ, «χωρίς εμάς οι πρόσφυγες θα έμεναν νηστικοί»
[MonoNews]: Καμμένος:«Fake news» ότι «φάγαμε» κονδύλια 1,6 δισ. ευρώ, «χωρίς εμάς οι πρόσφυγες θα έμεναν νηστικοί»

[MonoNews]: Καμμένος:«Fake news» ότι «φάγαμε» κονδύλια 1,6 δισ. ευρώ, «χωρίς εμάς οι πρόσφυγες θα έμεναν νηστικοί»

Πάνος Καμμένος (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Για «fake news» κατηγορεί ο Πάνος Καμμένος, τα ΜΜΕ που άσκησαν κριτική στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη διασπάθιση των κονδυλίων της ΕΕ προς την Ελλάδα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, ύψους 1,6 δισ. ευρώ, με αφορμή τη σημερινή κατάσταση στους προσφυγικούς καταυλισμούς και ιδιαίτερα στην Μόρια.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά και την έντονη αντίδραση που προκάλεσε η κίνησή του να ζητήσει την σύλληψη των δημοσιογράφων της «Φιλελεύθερος» για σχετικό ρεπορτάζ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως στόχος της εφημερίδας ήταν «να χτυπηθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

«Σε ό,τι με αφορά, δεν έχω υπογράψει ούτε ένα χαρτί, διότι όλες οι συμβάσεις ήταν κάτω από 10 εκατ. ευρώ και την αρμοδιότητα την είχε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, τόνισε ο κ. Καμμένος. Όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, όσα λέγονται και γράφονται αποτελούν “προσβολή για το προσωπικό των ΕΔ που έχει αναλάβει να τα βγάλει πέρα στο προσφυγικό”.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «fake news» τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διασπάθιση των κονδυλίων της ΕΕ.Θέμα διαφάνειας ,δεν υπάρχει. “Είναι προσβολή για το προσωπικό των ΕΔ που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διαχείρισης του προσφυγικού, τα όσα γράφονται και λέγονται ,χωρίς να έχει δοθεί ούτε ένα στοιχείο”, δήλωσε ο ΥΕΘΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ΥΠΕΘΑ και οι ΕΔ έχουν υπογράψει με την ΕΕ πέντε συμφωνίες έκτακτης ανάγκης για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!