Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Κ.Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση παριστάνει το Ρομπέν των Δασών – Με δικό τους νόμο αποφυλακίστηκε ο Φλώρος
[MonoNews]: Κ.Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση παριστάνει το Ρομπέν των Δασών – Με δικό τους νόμο αποφυλακίστηκε ο Φλώρος

[MonoNews]: Κ.Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση παριστάνει το Ρομπέν των Δασών – Με δικό τους νόμο αποφυλακίστηκε ο Φλώρος

Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Στον Αριστείδη Φλώρο και την αποφυλάκιση του όπως και άλλων ισχυρών της οικονομικής ζωής στάθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση παριστάνει το «Ρομπέν των Δασών» αλλά με τον δικό της νόμο (Παρασκευόπουλου) διευκολύνει τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματιών.

Αυτό τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Πέρασαν ένα νόμο που διευκολύνει τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματιών, εκατοντάδες εγκληματίες που έχουν κάνει νέα εγκλήματα βγήκαν έξω με το νόμο Παρασκευόπουλου και έχουν βγει και μεγάλα ονόματα» σημείωσε.

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πιστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η αποφυλάκιση Φλώρου οφείλεται στο νομό Παρασκευόπουλου, με ένα πιστοποιητικό βγαίνει ο Φλώρος έξω χωρίς να κοιτάξει περαιτέρω το θέμα το Συμβούλιο Φυλακών» σχολίασε.

«Στον πάτο του πίνακα στην ανάπτυξη»

Η Ελλάδα είναι πρώτη σε φόρους στην Ευρώπη και τελευταία, ή από τις τελευταίες στο ρυθμό ανάπτυξης, πρόκειται για σκηνικό στην οικονομία που θα έπρεπε να μας τρομάζει δήλωσε, στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, όσον αφορά την οικονομία. «Είμαστε στον πάτο του πίνακα στην ανάπτυξη, και σε επενδύσεις είμαστε στις μισές από το 2007» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

«Δεν θα γίνουν επενδύσεις επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι με προσευχές πρέπει να γίνει ελκυστική η οικονομία. Έχουμε δυο προβλήματα: μεγάλοι φόροι και εισφορές» εξήγησε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!