Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Υπόθεση Novartis: Θα χυθεί αίμα στην Βουλή
[MonoNews]: Υπόθεση Novartis: Θα χυθεί αίμα στην Βουλή

[MonoNews]: Υπόθεση Novartis: Θα χυθεί αίμα στην Βουλή

Η ημέρα της «μητέρας των μαχών» στην Ελληνική Βουλή έφτασε. Άλλωστε και μόνο τα ονόματα που αναμένεται να «παρελάσουν» από το βήμα του Κοινοβουλίου καταδεικνύουν το ενδιαφέρον της συζήτησης. Πρόσωπα όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τα οποία πρωταγωνίστησαν στην εποχής της κρίσης και των μνημονίων, σε μια ενδιαφέρουσα και μακρά «παράσταση» με πολλές εκρήξεις, πολλές αλληλοκατηγορίες και ακόμα περισσότερες εντάσεις.

Με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ήδη γνωστό, καθώς όλα τα κόμματα έχουν δηλώσει πως θα ψηφίσουν υπέρ της σύστασης της προκαταρκτικής (προανακριτικής) επιτροπής για την υπόθεση Novartis, το ενδιαφέρον αναμένεται να εστιαστεί στις ομιλίες, τόσο των εμπλεκόμενων πολιτικών όσο και σε αυτές των αρχηγών των κομμάτων.

Ένταση από τα πρώτα λεπτά

Η ένταση πάντως αναμένεται πως θα ξεκινήσει από τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης, πριν καν την επίσημη έναρξη της διαδικασίας. Παρά την απόφαση του προεδρείου της Βουλής για 10 κάλπες, η αντιπολίτευση φαίνεται πως θα καταθέσει νέο αίτημαγια μια και μοναδική κάλπη, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση πως προσπαθεί να μετατρέψει σε επικοινωνιακό show την όλη διαδικασία. Αίτημα που είναι αμφίβολο αν θα γίνει αποδεκτό.

Ωστόσο αυτό θα είναι μόνο η αρχή της μάχης που θα ακολουθήσει. Την Τρίτη, άλλωστε, η υπόθεση πήρε νέα τροπή, αναβαθμίζοντας τις κατηγορίες που εκτοξεύει η αντιπολίτευση από την πρώτη μέρα που η δικογραφία πήρε τον δρόμο προς τη Βουλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!