Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Intrasoft International: Ιδρύθηκε η νέα θυγατρική της στο Cape Town
[MonoNews]: Intrasoft International: Ιδρύθηκε η νέα θυγατρική της στο Cape Town

[MonoNews]: Intrasoft International: Ιδρύθηκε η νέα θυγατρική της στο Cape Town

O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, Intrasoft International

Νωρίτερα αυτό τον μήνα ιδρύθηκε η νέα θυγατρική της Intrasoft International στο Cape Town της Νότιας Αφρικής. Με την κίνηση της αυτή η Intrasoft δείχνει την ικανότητά της να εντοπίζει και να αξιοποιεί υψηλής προστιθέμενης αξίας ανθρώπινο δυναμικό σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η 15-μελής ομάδα της Intrasoft στο Cape Town εστιάζει ήδη σε έργα δημοσίου τομέα που αφορούν φορολογία, διαχείριση εσόδων και e-customs – κλάδοι που συνολικά αποτελούν πλέον αναγνωρισμένο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας στο δημόσιο τομέα σε παγκόσμια κλίμακα. Η πολυετής εμπειρία της τοπικής ομάδας δημιουργεί επιπλέον τη δυναμική για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε: «Η απόφαση για την ίδρυση της Intrasoft International South Africa ως εξειδικευμένο Competence Center στον τομέα της φορολογίας και των e-customs ήρθε έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση, τόσο της προοπτικής της εγχώριας και των περιφερειακών αγορών, όσο και της ποιότητας του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού.

Η ίδρυση της νέας μας εταιρείας στη Νότιο Αφρική, σε συνδυασμό με την ταχύτατα αναπτυσσόμενη θυγατρική μας στην Κένυα υπογραμμίζει πλήρως την πίστη μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγοράς δημοσίου τομέα στην Αφρική. Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ευχόμαστε στους συναδέλφους μας κάθε επιτυχία.»

Intrasoft: Άλλα τρία χρόνια στο πλευρό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Intrasoft: Νέα επιτυχία για την εταιρεία στο Μπαχρέιν
Intrasoft: Νέα σύμβαση με το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας

ΕΠΙΣΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!