Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Ημέρα ανακοινώσεων σήμερα από τον Γιάννη Μπουτάρη
[MonoNews]: Ημέρα ανακοινώσεων σήμερα από τον Γιάννη Μπουτάρη

[MonoNews]: Ημέρα ανακοινώσεων σήμερα από τον Γιάννη Μπουτάρη

Γιάννης Μπουτάρης

Τα χαρτιά του αναμένεται να ανοίξει σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης σχετικά με το εάν θα είναι και πάλι υποψήφιος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Για το απόγευμα προγραμματίζεται η σύγκληση της δημοτικής του ομάδας, στην οποία θα ανακοινώσει τα επόμενα βήματά του. Αύριο αναμένεται να προχωρήσει και σε συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Μπουτάρης στο παρελθόν έχει δηλώσει πως δύο θητείες είναι αρκετές για έναν δήμαρχο για να ολοκληρώσει το έργο του, αν και αυτός δεν θα ήταν λόγος αρκετός από μόνος του για την απόσυρσή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, η στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε διάφορα προβλήματα στη συνοχή της δημοτικής του ομάδας, καθώς υπήρχαν ακόμα και αντιδήμαρχοι, οι οποίοι δεν είχαν δει εξαρχής θετικά αυτή τη σύμπλευση.

Αν ο κ. Μπουτάρης τελικά επιλέξει να μην διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο, θα πρόκειται για πλήρη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της συμπρωτεύουσας, καθώς τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΙΝΑΛ έχουν ποντάρει πολλά πάνω στον νυν δήμαρχο και θα πρέπει να αναζητήσουν νέα πρόσωπα. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν έχει ακόμη ανακοινώσει και το πρόσωπο που θα στηρίξει για τον Δήμο Αθηναίων.

Στο σενάριο της μη υποψηφιότητας του Γ.Μπουτάρη, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προσανατολίζεται στη λύση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!