Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Hedge funds “διψούν” για ικανά στελέχη. Στείλτε βιογραφικό για ένα χρυσό deal!
[MonoNews]: Hedge funds “διψούν” για ικανά στελέχη. Στείλτε βιογραφικό για ένα χρυσό deal!

[MonoNews]: Hedge funds “διψούν” για ικανά στελέχη. Στείλτε βιογραφικό για ένα χρυσό deal!

Ενώ παλιότερα όλοι οι Έλληνες ονειρεύονταν να “κλειδώσουν” μια θέση στο Ελληνικό Δημόσιο, πλέον οι περισσότεροι ακούνε δημόσιο και τρέχουν μακριά, κυνηγώντας μια θέση σε μια εταιρεία περιωπής, που θα μπορέσει να τους εξασφαλίσει το μέλλον που επιθυμούν. Σε μια εποχή που η ανεργία είναι σε δυσθεώρητα ύψη στη χώρα μας και καταρρίπτει κάθε ρεκόρ στην σύγχρονη ιστορία της, οι Έλληνες ψάχνουν να βρουν το χρυσό deal. Hedge funds που “διψούν” για ικανά στελέχη, προσφέρουν τέτοιες μεγάλες ευκαιρίες.

Όπως έγραψε και το mononews.gr την Τρίτη 18 Οκτωβρίου , μια τέτοια διέξοδο έρχεται να προσφέρει η Fraport Greece, η εταιρεία που αναλαμβάνει τη λειτουργία 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας, με μεγαλόπνοα σχέδια για την αναβάθμισή τους και την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης σε αυτά. Η Fraport Greece θα προσλάβει αποκλειστικά Έλληνες στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της στα περιφερειακά αεροδρόμια, και το ενδιαφέρον από υποψήφιους εργαζομένους είναι πραγματικά εξωφρενικό! Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ η εταιρεία έχει προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει σε περίπου 550 προσλήψεις (μέχρι τώρα έχουν γίνει γύρω στις 70 προσλήψεις, κατά κύριο λόγο για τη στελέχωση των γραφείων της στην Αθήνα), τα βιογραφικά που έχει λάβει μετριούνται σε αρκετές χιλιάδες!

Παράλληλα με τη φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η έλευση της Fraport, σε ανάλογο κλίμα κινούνται και όσοι Έλληνες επιλέγουν το δρόμο της “οικονομικής ξενιτιάς” και επιλέγουν να στείλουν τα βιογραφικά τους σε μεγάλες εταιρείες στο εξωτερικό που είναι σε θέση να τους υποσχεθούν όσα δεν μπορούν να βρουν εδώ: μια καλή δουλειά με προοπτικές για πολυετή καριέρα και αμοιβή ανάλογη των δυνατοτήτων τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!