Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Σε γκρίζες ζώνες η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[MonoNews]: Σε γκρίζες ζώνες η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[MonoNews]: Σε γκρίζες ζώνες η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Στον αέρα ειναι η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας (ΣτΕ) καθώς η ασθένεια μέλους της, του συμβούλου Αριστοβουλου Βωρου έρχεται να προστεθεί στο ήδη θολό τοπίο των τελευταίων ωρών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύμβουλος εχει υποστεί έμφραγμα, και νοσηλεύεται στην εντατική. Λιγο προτού κοινοποιηθεί το πρόβλημα υγείας Βωρου, είχε γίνει γνωςτο οτι ο υπουργος Δικαιοσυνης Νίκος Παρασκευόπουλος διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού που μετέχει της κρίσιμης Διάσκεψης.

Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα με βάση τα οποία έρχονταν στο προσκήνιο μηνύματα προσωπικού περιεχομένου, απο το 2014, απο τα οποία “προκύπτει” οτι ο δικαστικός βοήθησε νομικο με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση να επιτύχει σε διαγωνισμό του ΣτΕ. Πηγές εκτιμούν οτι βάσει των μηνυμάτων, είχε ενδεχομένως δημιουργηθεί κλίμα εκβιασμού μεσουσης της εκδίκασης της υποθεςης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δεδομένων όλων αυτών, και του γεγονότος οτι οι αναπληρωτές στην Ολομελεια ειναι δυο,  πρόσωπα που γνωρίζουν εκ των έσω την κατάσταση, θέτουν ερωτηματικο για τη σύγκληση της Διάσκεψης.

Ειναι πολύ πιθανό η Διασκεψη να μην πραγματοποιηθεί , τονίζουν, ενώ παράλληλα υπαρκτός ειναι και ο κίνδυνος – αν υπάρξει νεο απρόοπτο – να τιναχτεί πλήρως στον αέρα, θέτοντας την υπόθεση σε νέα βάση, απο την αρχή δηλαδή, με νέα σύνθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!