Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp – Χαμός στο Twitter
[MonoNews]: Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp – Χαμός στο Twitter

[MonoNews]: Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp – Χαμός στο Twitter

Πανικό, αλλά και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το πολύωρο μπλακ άουτ στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram και WhatsApp.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που δεν είχαν πρόσβαση στα συγκεκριμένα social media, ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν αναρτήσεις ή να στείλουν μηνύματα. Τα προβλήματα παρατηρήθηκαν κυρίως σε Αμερική και Ευρώπη αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκαν και αλλού.

Όπως ανακοίνωσε το Facebook, οι υπεύθυνοι γνωρίζουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και εργάζονται για την αποκατάσταση της λειτουργίας των δύο μέσων το συντομότερο δυνατό.

Με νεότερο μήνυμά του στο Twitter, το Facebook ανέφερε ότι έχει επικεντρωθεί στην επίλυση του προβλήματος, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το ζήτημα που έχει προκύψει δεν σχετίζεται με μαζικές επιθέσεις τύπου DDos.

Το Instagram από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι «γνωρίζουμε ότι είναι ενοχλητικό, εργαζόμαστε σκληρά για να λύσουμε το πρόβλημα».

Το πρόβλημα άρχισε να εμφανίζεται το απόγευμα της Τετάρτης και για τουλάχιστον 8 ώρες, όπως γράφουν οι Financial Times τόσο το Facebook όσο και το Instagram είχαν «πέσει» με τους χρήστες να αναφέρουν είτε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αναρτήσεις, είτε ότι δεν μπορούσαν να γράψουν κάποιο σχόλιο ή να επικοινωνήσουν μέσω messenger.

Οι περισσότεροι χρήστες έσπευσαν στο Twitter προκειμένου να μάθουν τι συμβαίνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!