Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [MonoNews]: Γιάννης Μουζενίδης: «Θα ξεκινήσουμε να χτίζουμε τα δικά μας ξενοδοχεία»
[MonoNews]: Γιάννης Μουζενίδης: «Θα ξεκινήσουμε να χτίζουμε τα δικά μας ξενοδοχεία»

[MonoNews]: Γιάννης Μουζενίδης: «Θα ξεκινήσουμε να χτίζουμε τα δικά μας ξενοδοχεία»

Η ανέγερση ιδιόκτητων ξενοδοχείων που θα χτίζονται από την αρχή από τη θυγατρική του ομίλου Μουζενίδη, Grekodom, είναι το νέο σχέδιο του ομίλου για την επόμενη πενταετία. Ο όμιλος Μουζενίδης δραστηριοποιείται στην τουριστική αγορά με τουριστικά πρακτορεία, την αεροπορική εταιρεία Ellinair και την αλυσίδα μισθωμένων ξενοδοχείων BOMO Club. Πλέον, όμως, όπως αποκαλύπτει ο αντιπρόεδρος του ομίλου, Γιάννης Μουζενίδης, στο mononews.gr, ο όμιλος θα ξεκινήσει την ανέγερση και των δικών του ξενοδοχείων μέσα στην επόμενη πενταετία, παράλληλα με την επέκταση των Bomo Hotels.

Ο κ. Γιάννης Μουζενίδης μάς εξηγεί πώς ξεκίνησαν και πώς αναπτύσσονται τα BOMO Hotels και μας μιλά για τα σχέδια και τις προοπτικές αυτής της δραστηριότητας που, όπως λέει, είναι η πιο επικερδής από τις δραστηριότητες του ομίλου.

Πόσα είναι σήμερα τα Bomo Hotels και πόσα θέλετε να φτάσουν;

Συστηματικά αυξάνεται ο αριθμός των ξενοδοχείων της αλυσίδας ΒΟΜΟ club. Σήμερα είναι ήδη 23 από 17 το 2018 και επτά το 2017 και στα επόμενα χρόνια θα φτάσουν τα 50. Οι πελάτες των ξενοδοχείων του Bomo Club προέρχονται κυρίως από τις αγορές όπου έχει αναπτυχθεί το τουριστικό δίκτυο του Ομίλου Μουζενίδη, δηλαδή από τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, τα Βαλκάνια και τη Γερμανία. Συνεχώς αναπτύσσουμε νέα σημεία και σχεδιάζουμε να είναι τουλάχιστον διπλάσια τα ξενοδοχεία που θα διαχειρίζεται η αλυσίδα στα επόμενα 5 χρόνια, εκτιμάμε ότι θα είναι τουλάχιστον 40-50.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!