Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [MonoNews]: Γιάννης Μαντζουράνης: «Όπως οι πολίτες, μπορεί να ελέγχονται και οι πολιτικοί»
[MonoNews]: Γιάννης Μαντζουράνης: «Όπως οι πολίτες, μπορεί να ελέγχονται και οι πολιτικοί»

[MonoNews]: Γιάννης Μαντζουράνης: «Όπως οι πολίτες, μπορεί να ελέγχονται και οι πολιτικοί»

Για το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών αλλά και τις δικαστικές υποθέσεις Novartis και Siemens μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.

Ο κ. Μαντζουράνης εξήγησε πως στις επερχόμενες εκλογές συγκρούονται δύο πόλοι, «ο δεξιός και ο ακροδεξιός, και ο αριστερός και ο κεντροαριστερός».

-Συχνά ακούμε για το διακύβευμα των εκλογών και πόσο αυτό το άνοιγμα για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου έχει έρεισμα στην πολιτική και την κοινωνία. Ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών που έχουμε μπροστά μας και αν μπορεί να συγκροτηθεί ένα μεγάλο προοδευτικό μέτωπο;

«Το αν μπορεί να συγκροτηθεί ένα μεγάλο προοδευτικό μέτωπο θα το απαντήσει ο λαός το βράδυ των εκλογών και τις επόμενες μέρες μέχρι τις εθνικές εκλογές. Η προσπάθεια έγινε με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και τη συμμετοχή πάρα πολλών προερχόμενων από διάφορους της κεντροαριστεράς, ανένταχτους κλπ. Δυστυχώς στις εκλογές αυτές, στις 26 Μαΐου, όπου γίνονται ταυτόχρονα αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές, και επειδή είναι πάρα πολύ κοντά τον Οκτώβρη οι προγραμματισμένες εθνικές εκλογές μπλέκονται τα διακυβεύματα. Και γι’ αυτό μιλάμε πολύ λίγο για την Ευρώπη. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει διασύνδεση μεταξύ των δύο διακυβευμάτων. Στις ευρωεκλογές θεωρώ ότι το διακύβευμα είναι ποια Ευρώπη θέλουμε, μέσα στην οποία είναι αναγκασμένη να ζήσει και η Ελλάδα και οι Έλληνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MONONEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!